- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Γονείς έγιναν η Μπιγιόνσε και ο Τζέι Ζι

Και το όνομα αυτής: Blue Ivy Carter. Το πρώτο παιδί της διάσημης τραγουδίστριας Μπιγιόνσε και του συζύγου της, ράπερ και μουσικού παραγωγού Jay-Z.

Η Μπιγιόνσε γέννησε τα ξημερώματα της Κυριακής 8 Ιανουαρίου σε ιδιωτική κλινική της Νέας Υόρκης κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Όπως μετέδωσε το κανάλι των σταρ E! Entetainment, στην κλινική Lenox Hill, όπου βρισκόταν η 30χρονη σταρ, είχε κυριολεκτικά κλείσει ένας ολόκληρος όροφος προκειμένου η Μπιγιόνσε να γεννήσει με την ησυχία της και μακριά από τους φακούς των παπαράτσι.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι η είσοδος στον 4ο όροφο, όπου βρισκόταν η Μπιγιόνσε, είχε απαγορευτεί ακόμα και σε γιατρούς και νοσηλευτές και πως οι κάμερες ασφαλείας σταμάτησαν να καταγράφουν.

Η Μπιγιόνσε, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του E! Entetainment, γέννησε με καισαρική και καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας είχε στο πλευρό της τον σύζυγό της Jay-Z.

Η είδηση δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί επίσημα από εκπρόσωπο του ζευγαριού, ωστόσο τα μηνύματα που κατέκλυσαν το twitter μαρτυρούν ότι αυτή τη φορά δεν πρόκειται για φήμες και ότι ο πελαργός τελικά ήρθε για το διάσημο ζευγάρι της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας.

Από τις πρώτες που έσπευσαν να ευχηθούν μέσω twitter ήταν η Ριάνα, η οποία έγραψε: «Καλωσήρθες στον κόσμο πριγκίπισσα Κάρτερ! Με αγάπη, θεία Ριάνα».

Αλλά και η στενή φίλη του ζευγαριού Γκούινεθ Πάλτροου γράφοντας: «Καλωσόρισες στον κόσμο Blue. Ήδη σε αγαπάμε». Επίσης η μικρότερη αδερφή της Beyonce, η Solange έγραψε: «Το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο».