- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Διάσημες γυναίκες διαλέγουν την υιοθεσία

Δεν είναι λίγες οι διάσημες γυναίκες που είτε γιατί δεν μπορούν ή δεν θέλουν επιλέγουν ή καταφεύγουν στη λύση της υιοθεσίας προκειμένου να νιώσουν τη χαρά της μητρότητας. Υπάρχουν μάλιστα αρκετές που ενώ έχουν κάνει και βιολογικά δικά τους παιδιά, υιοθετούν.

Diane Keaton

Η Diane Keaton υιοθέτησε το 1996 την Dexter ενώ το 2001 έγινε για δεύτερη φορά μαμά στα 50 της υιοθετώντας τον Duke.
“Όταν υιοθέτησα κατάλαβα ότι έπρεπε αμέσως να αλλάξω και να γίνω περισσότερο δοτική” λέει η κομψότατη ακόμα και στα 66 της Keaton. “Οι αγάπες της ζωής μου είναι τα παιδιά μου και η μητέρα μου. Δεν αισθάνομαι ότι χρειάζομαι έναν άντρα. Μην με παρεξηγείτε, μου αρέσουν οι άνδρες … άλλα έχω τα παιδιά μου και τη δουλειά μου. Αυτά μου αρκούν. ”

Michelle Pfeiffer

Ελεύθερη από τα 35 της που πήρε διαζύγιο, η Michelle Pfeiffer είχε δηλώσει ότι “δεν ύπήρχε περίπτωση να μην κάνω παιδί επειδή δεν είμαι παντρεμένη.” Όμως λίγο αργότερα γνώρισε τον άντρα της ζωής της, τον David E. Kelley και λίγο αργότερα έκανε αίτηση και υιοθέτησε την κόρη της Claudia Rose, που τώρα είναι 18 ετών. Λίγο αργότερα η οικογένεια καλοσώρισε και τον John Henry, που σήμερα είναι 17 χρονών. «Η μητρότητα με βοήθησε να είμαι πιο εξωστρεφής και να κάνω φίλους που ποτέ δεν είχα», έχει δηλώσει η 54 χρονη ηθοποιός πυ έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου.

Jamie Lee Curtis

«Η υιοθεσία είναι μια περίπλοκη υπόθεση με απίστευτα συναισθήματα και προκλήσεις», λέει η Τζέιμι Λι Κέρτις, η οποια έχει υιοθετήσει την Annie και τον Thomas.

Kirstie Alley

Φίλοι και σύζυγοι-μπορεί να έρχονται και παρέρχονται, αλλά η οικογένεια είναι για πάντα. Για την Kirstie Alley οικογένεια είναι τα δύο παιδιά της, William True, 21, και Lillie Price, 19, με τα οποία είναι ιδιαίτερα προστατευτική.

Sharon Stone

Οι τρεις γιοι της Sharon Stone την κρατούν σίγουρα απασχολημένη! Ο Roan είναι 11, ο Laird 6 και ο Quinn μόλις 5. Η απόφασή της να υιοθετήσει ήρθε μετά από αρκετές αποβολές. “Την τελευταία φορά που έχασα το μωρό, ήμουν 36 ώρες στο χειρουργείο,” εκμυστηρεύεται η 54χρονη ηθοποιός. «Ενώ ήμουν ακόμη στο νοσοκομείο έτυχε να μου τηλεφωνήσει ο δικηγόρος υιοθεσιών και τότε σκέφτηκα ότι όλο αυτό είχε κάποιο νόημα”.

Sandra Bullock

Λίγο πριν το χωρισμό της με τον Jesse James, η Σάντρα Μπούλοκ γνώρισε έναν νέο άντρα… τον Louis Bardo Bullock, που σήμερα είναι 2 ετών. «Ήταν μια μακρά διαδικασία. Ήθελα να γίνουν όλα κανονικά, όπως συμβαίνει με κάθε απλό άνθρωπο. Άλλωστε πιστεύω ότι όλα γίνονται όπως ακριβώς έχει προαποφασίσει το σύμπαν!” λέει η ηθοποιός.

Katherine Heigl

Το 2009, η Katherine Heigl και ο σύζυγός της τραγουδιστής Josh Kelley υιοθέτησαν την 10 μηνών Naleigh από τη Νότια Κορέα. Και πρόσφατα,η 33χρονη Heigl παραδέχθηκε ότι αρχικά το κοριτσάκι έδειχνε απίστευτη αδυναμία στον μπαμπά της ενώ δεν συμπαθούσε τη μαμά της!«Πάλεψα πολύ σκληρά για να με αγαπήσει,” έχει δηλώσει η Heigl . Για να το καταφέρει παραιτήθηκε από τη δουλειά της κι έδωσε όλο της τον χρόνο στη μικρή: “Η ανταμοιβή είναι τόσο μεγάλη” παραδέχεται.

Charlize Theron

Πριν λίγο καιρό η 37χρονη Charlize Theron υιοθέτησε τον Jackson μετά από χρόνια αναμονής. “Η μαμά μου είπε το πιο όμορφο πράγμα. ‘Μου πήρε εννέα μήνες για να σε αγαπήσω όσο ήσουν μέσα μου, εσύ χρειάστηκε να Σας πήρε δύο χρόνια για να νιώσετε την αγάπη αυτού του μικρού μωρού.»