- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Διάσημες μανούλες στην παραλία!

Σίσσυ Χρηστίδου: Φέτος το καλοκαίρι η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια εντυπωσίασε τους πάντες με την ανανεωμένη εμφάνισή της. Πότε στις παραλίες της Σκιάθου, πότε στα beach bar της Χαλκιδικής, το κορίτσι που είναι πάντα Μες στην καλή χαρά, μαγνήτιζε όλα τα βλέμματα!

Ευγενία Μανωλίδου: Μπορεί να μην την συμπαθείτε, μπορεί να εκνευρίζεστε με τη φωνή και τις απόψεις, όμως ακόμα και ο ορκισμένος εχθρός της Ηλίας Ψινάκης θα αναγνώριζε ότι είναι υπέροχη με μαγιό! Στα 36, με 3 παιδιά!


Φαίη Σκορδά: Η γλυκιά Φαίη, πανευτυχής μανούλα πλέον, όργωσε φέτος το καλοκαίρι τις ελληνικές παραλίες παρέα με τον σύζυγο Γιώργο και τον μικρό γιo τους, Γιάννη. Πότε στην Κρήτη, πότε στον Αστέρα Βουλιαγμένης, μας κάνει κι αναρωτιόμαστε πώς κατάφερε μόλις λίγους μήνες μετά την εγκυμοσύνη της να έχει ένα τόσο υπέροχο σώμα! Φτου σκόρδα!


Τατιάνα Στεφανίδου: η γοητευτική Τάτι, καθηλώνει το κοινό ακόμα και το καλοκαίρι! Μπορεί να είναι 42 ετών, να έχει αποκτήσει 2 γλυκύτατα παιδιάκια, να εργάζεται ακατάπαυστα, το κορμί της όμως παραμένει αξιοζήλευτο!