- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Δωρεάν σεμινάριο “Κρίση και οικογένεια – Κρίση και σχολείο” στο ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ (8/12)

Το ‘ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ’ σε συνεργασία με την σύμβουλο -ψυχολόγο εκπαίδευσης κα Μαρία Σπύρου διοργανώνουν ένα σεμινάριο με θέμα την κρίση που χτυπά την πόρτα σε πολλές οικογένειες και δημιουργεί αδιέξοδα και αδυναμία χειρισμού καταστάσεων .
Σε αυτό το σεμινάριο δίνονται θεωρητικές οδηγίες και κατευθύνσεις, βασικό στοιχείο όμως είναι η πρακτική και γενικότερα η εφαρμογή κάποιων τακτικών και μεθόδων που μπορούν να βοηθήσουν τους γονείς , τα παιδιά αλλά και τους εκπαιδευτικούς ώστε να αντιμετωπιστούν καταστάσεις δύσκολες με ψυχραιμία και με πιο ήρεμη ματιά πάνω στα πράγματα .
Ερωτήσεις όπως ‘τι θα πω στα παιδιά που έχασα τη δουλειά μου; πώς θα εξηγήσω στα παιδιά τι έχει αλλάξει γύρω μας ; ‘ ταλαιπωρούν γονείς και εκπαιδευτικούς και στόχος μας είναι με τη δική σας συμμετοχή να πάρουμε και να δώσουμε στήριξη ,αλλά και να παρουσιάσουμε πρακτικές ενδυνάμωσης της προσωπικότητάς μας σε σχέση με τα κακώς κείμενα .
Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ και την ίδια μέρα στο χώρο θα λειτουργεί απασχόληση παιδιών για να μπορέσουν οι γονείς να συμμετέχουν χωρίς αγχος .

‘ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ‘ Θερμοπυλών 41, Αργυρούπολη

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012, 11 πμ

Για κρατήσεις θέσεων καλέστε 6948634832 ή 6972801233. Η δήλωση συμμετοχής σας είναι απαραίτητη.