- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Δώρα που θα εντυπωσιάσουν!

Διανύουμε μια περίοδο που όλοι αναζητάμε όμορφα και ξεχωριστά δώρα για τους αγαπημένους μας! Δώρα που θα εντυπωσιάσουν αλλά δεν θα κοστίσουν!
Κι εμείς κάναμε το απαραίτητο window shopping των ημερών, επιλέγοντας με κριτήριο την χρηστικότητα, την εμφάνιση καθώς και την τιμή.

Στο λατρεμένο κατάστημα των γυναικών, Hondos.gr [2], που πλημμυρίζει από αρώματα και προϊόντα ομορφιάς, ξεχωρίσαμε το άρωμα Sensuous Noir της ESTEE LAUDER. Η μυρωδιά από τα βελούδινα πέταλα Γιασεμιού, λουλούδι γνωστό και ως “Βασίλισσα την Νύχτας”, σε συνδυασμό με το Μαύρο Πιπέρι, κάνει το άρωμα πιο πικάντικο και αισθησιακό! Επιλέξτε το για τη φίλη σας, την αδελφή σας ή… την προϊσταμένη σας!

Στο Achilleasaccessories.gr [3] θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από φουλάρια – ιδανικά για την πεθερά ή τη θεία μας! Εμείς προτιμήσαμε αυτό το έθνικ φουλάρι σε κόκκινους τόνους.

Αν πάλι θέλετε να χαρίσετε κάτι για το σπίτι, πλοηγηθείτε στο Gift-store.gr [4]! Θα σας ξαφνιάσουν οι υπέροχες ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα! Εκεί βρήκαμε και αυτή την γιορτινή πιατέλα σε σχήμα αστεριού, από λευκή πορσελάνη και χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε ασημί χρώμα. Είναι ένα μέγεθος κατάλληλο για να σερβίρετε πατέ και συνοδεύεται από το κατάλληλο μαχαίρι από ανοξείδωτο ατσάλι σε σχήμα δέντρου! Η ασορτί πολυτελής συσκευασία της, την καθιστά ιδανική για δωράκι!

Για τον λατρεμένο σας σύζυγο, προτιμήστε να του χαρίσετε κάτι πρακτικό, όπως μια μπλούζα ή ένα πουλόβερ. Θα βρείτε πολλά σχέδια στο ηλεκτρονικό κατάστημα Zara.gr [5]. Εμείς σας προτείνουμε αυτό το ριγέ πουλόβερ σε μπεζ – μαύρο χρώμα.

Αν ωστόσο ο σύντροφός σας χρειάζεται ένα καινούριο πορτοφόλι, δείτε τις προτάσεις που έχει το Bagz.gr [6]. Δερμάτινα πορτοφόλια, με πολλές θήκες και μοντέρνα σχέδια – σε τιμές… κρίσης!

Πάντως ένα δώρο που είναι διαχρονικό και πολύτιμο, είναι πάντα το βιβλίο! Λογοτεχνικό ή ιστορικό, επιστημονικού ή μουσικού περιεχομένου, πρόκειται για ένα δώρο που θα εκτιμηθεί. “Ο Αιχμάλωτος του Ουρανού” από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ είναι από τα έργα που αξίζει να δωρίσετε -ένα μυθιστόρημα με πολύ αγωνία…

Αν ωστόσο, θέλετε το δώρο σας να έχει ρυθμό… και να πλημμυρίζει νότες, προτείνουμε το νέο cd με τραγούδια της Χάρις Αλεξίου “Η τρίπλα”. Μετά από 33 χρόνια η Χάρις Αλεξίου ερμηνεύει και πάλι με το δικό της μοναδικό τρόπο τραγούδια του Μανώλη Ρασούλη! Αγοράστε το άμεσα και εύκολα από το Public.gr [7].

Αν τέλος, ο παραλήπτης του δώρου σας χαρακτηρίζεται για την φιλοτεχνία του, στο Bizart.gr [8] θα βρείτε μοναδικούς πίνακες ζωγραφικής!
Ελαιοτυπίες ή μονοτυπίες, κλασσικές και μοντέρνες παραστάσεις, έργα μονόπτυχα ή πολύπτυχα. Μας κέρδισε το ενδιαφέρον αυτό το τρίπτυχο έργο Lonely Tree του Π. Ζουμπουλάκη.