Εβδομάδες Δωρεάν Προληπτικού Ελέγχου Αλλεργιών από τον Όμιλο ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ

Με τον ερχομό της άνοιξης, οι αλλεργίες κάνουν πιο έντονη την παρουσία τους (αλλεργική ρινίτιδα, άσθμα κλπ.). Με την αλλαγή του τρόπου ζωής, την κλιματική αλλαγή και την μόλυνση του περιβάλλοντος, είναι πολλοί αυτοί από μας που είτε ήδη ταλαιπωρούνται από τις αλλεργίες είτε εμφανίζουν νέες.

Πόσοι όμως από μας έχουμε βρει τι είναι ακριβώς αυτό που προκαλεί την αλλεργική αντίδραση, ώστε να το αποφεύγουμε, κάνοντας τη ζωή μας καλύτερη και ευκολότερη;

Με το Μήνα Προληπτικού Ελέγχου Αλλεργιών, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ αποφάσισε να δώσει στο κοινό την ευκαιρία να ελέγξει δωρεάν την ευαισθησία σε τυπικά αλλεργιογόνα, δηλαδή αθώες ουσίες του περιβάλλοντος που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργική αντίδραση.

Έτσι, για το διάστημα από 26 Απριλίου έως 7 Μαΐου 2011, θα μπορείτε να κάνετε δωρεάν ειδικές εξετάσεις ανίχνευσης αλλεργικής αντίδρασης σε 5 βασικά αλλεργιογόνα (αγριάδα, τριφύλλι, πεύκο, ελιά, περδικούλι) σε όλες τις Μονάδες του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ (Βιοιατρική, Ευρωδιάγνωση, Βιοκλινικές) σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της δράσης, θα παρέχεται έκπτωση 70% σε κάθε επιπλέον εξέταση (RAST – ανίχνευση των αντισωμάτων που προκαλούν τις αλλεργικές αντιδράσεις), ώστε να δοθεί σε όλους η δυνατότητα πραγματοποίησης μίας πλήρους αλλεργιολογικής εκτίμησης.