Ελάτε με το βιβλίο σας!

Με πρωτοβουλία των Atenistas και την υποστήριξη του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων, το Σάββατο 26 Μαρτίου και ώρες 12.00-16.00 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Αθήνας, ανταλλάσσουμε και συλλέγουμε βιβλία και παρακολουθούμε ομιλίες δύο αθηναιογράφων.

Φέρε βιβλίο – Πάρε βιβλίο
Το βιβλίο που διάβασες ίσως το θέλει κάποιος άλλος. Το φέρνεις, και βρίσκεις άλλα ενδιαφέροντα να ανταλλάξεις. Παρούσα επίσης η Κοινότητα των Ελλήνων Βookcrossers, ευκαιρία να μάθεις για τις δραστηριότητές της.

Μαζεύουμε βιβλία
Πέρα από την ανταλλαγή μπορείς να αφήσεις το βιβλίο σου. Όσα μαζευτούν θα δοθούν για την ενίσχυση της βιβλιοθήκης των γυναικείων φυλακών του Κορυδαλλού.

Παρακολούθησε ομιλίες
Μαζί μας οι δύο γνωστοί συγγραφείς βιβλίων σχετικών με την Αθήνα: ο Νίκος Βατόπουλος και η Άρτεμις Σκουμπουρδή που θα μιλήσουν για την πόλη όπως την αποτύπωσαν στα βιβλία τους. Έναρξη παρουσιάσεων στις 14.00

Να η ευκαιρία: Γράψου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη!
Οι υπάλληλοι της βιβλιοθήκης θα ‘ναι παρόντες για να εγγράψουν νέα μέλη. Φέρε απλώς μαζί σου την ταυτότητά σου κι έναν λογαριασμό (σταθ.ή κιν. τηλεφωνίας, ή ΔΕΗ).

*Πρόσβαση; Πανεύκολη! Στο Μετρό Στ. Λαρίσης, ακριβώς απέναντι απ’ τον Σταθμό του ΟΣΕ κι αριστερά, το κτίριο στη γωνία της οδού Δομοκού.