Ελάτε να χορέψουμε μαζί στο ρυθμό της Zumba στο Westin kids club (20/11)

Η Zumba® ενσωματώνει λάτιν ρυθμούς και εύκολες χορευτικές κινήσεις και βήματα για να δημιουργήσει ένα δυναμικό χορευτικό πρόγραμμα  fitness που θα απογειώσει μικρούς και μεγάλους. Στην πράξη λίγο από salsa, merenque, reggaeton, samba, hip-hop, cha cha, flamenco, αλλά και χορό της κοιλιάς και η γυμναστική γίνεται γιορτή! Ο στόχος είναι απλός: Θέλουμε να θέλετε να προπονηθείτε, να αγαπήσετε την προπόνηση και να εθιστείτε. Οι φανατικοί της Zumba®  επιτυγχάνουν μακροπρόθεσμα οφέλη απολαμβάνοντας την εμπειρία μιας κεφάτης ώρας, ξοδεύοντας θερμίδες με κινήσεις που αιχμαλωτίζουν το ενδιαφέρον σας για πάντα!

Tα τελευταία χρόνια η Zumba® έχει γίνει ένα είδος επανάστασης. Συνδυάζοντας την ιδέα του fitness party με τo να γίνει το fitness διασκέδαση , η Zumba® εξαπλώθηκε σα φωτιά και καθιερώθηκε σαν τη μοναδική τόσο ισχυρή κίνηση στη βιομηχανία του fitness.

Από τον Ιούλιο του 2009 η Zumba® διδάσκεται σε πάνω από 40.000 μέρη σε 75 χώρες  αλλάζοντας τις ζωές εκατομμυρίων «οπαδών» Zumba® παγκοσμίως.

To Westin Kids Club προσκαλεί τα παιδιά να γνωρίσουν το νέος είδος γυμναστικής και να περάσουν ευχάριστα το κυριακάτικο πρωινό τους.

Παιδιά: 3 – 12 χρονών

Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχών στις δραστηριότητες του westin kids club, όπως επικοινωνήσετε στα ακόλουθα:
Τηλ. 210 89 01 528, 210 89 01 795, 6974267461 ,

Κόστος Συμμετοχής: 20 €/άτομο

The Westin Athens, Astir Palace Resort
Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη