- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Ενημερωτική εκδήλωση για τη διατροφή στην εγκυμοσύνη

Ενημερωτική εκδήλωση για το κοινό με θέμα «Εγκυμοσύνη και Διατροφή» θα πραγματοποιήσει η Β’ Πανεπιστημιακή Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου «Αρεταίειο» την Τρίτη 24 Απριλίου, από τις 17:00 έως τις 18:30 το απόγευμα, στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.

Η εκδήλωση απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες που θέλουν να μείνουν έγκυες, που είναι έγκυες ή θηλάζουν και έχει σκοπό μέσα από δημιουργική συζήτηση και ανταλλαγές εμπειριών, να δοθούν απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που αφορούν τη σωστή διατροφή σε όλα τα στάδια της εγκυμοσύνης και την ωφελιμότητα των πολυβιταμινούχων συμπληρωμάτων διατροφής με ω-3 λιπαρά οξέα.

Η λήψη σε καθημερινή βάση πολυβιταμινούχων συμπληρωμάτων διατροφής, βοηθά στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών για βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και Ω-3 λιπαρών οξέων για γυναίκες που σκοπεύουν να μείνουν έγκυες, είναι έγκυες ή θηλάζουν, αφού βοηθούν στην εμβρυϊκή αύξηση και ανάπτυξη, σε καλύτερη έκβαση της κύησης, στη βελτιστοποίηση της υγείας και της ευεξίας της γυναίκας και στη βελτίωση της ποιότητας του μητρικού γάλακτος.

Αντίθετα έγκυες που δεν τρέφονται σωστά και δεν λαμβάνουν τις απαραίτητες βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, παρουσιάζουν υψηλό ποσοστό πρόωρων τοκετών, αποβολών και αλλοιώσεων των κυττάρων του εμβρύου. Η κακή διατροφή της εγκύου μπορεί να προκαλέσει ανωμαλίες και στο κεντρικό νευρικό σύστημα του παιδιού προκαλώντας μελλοντικά ακόμα και μαθησιακές δυσκολίες.

Για συμμετοχή τηλεφωνήστε στο 210 36 45 629.

Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος

Καραγιώργη Σερβίας 18, Λόφος Κουμουνδούρου Μικρολίμανο, Πειραιάς