Ευτυχισμένες στιγμές για τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Φίλιππο Σοφιανό!

Αυτό το καλοκαίρι θα μείνει αξέχαστο στους δύο γοητευτικότατους άντρες της ελληνικής showbiz!

Τόσο ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου, όσο και ο ηθοποιός Φίλιππος Σοφιανός έχουν πραγματικά κάθε λόγο να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Βλέπετε, ο γνωστός ηθοποιός αυτό το Σάββατο 9 Ιουνίου, παντρεύεται την αγαπημένη του Πολύμνια Λευτέρη, ενώ την γαμήλια τελετή θα ακολουθήσει και η βάφτιση της κόρης τους!

Τα 2 μυστήρια θα τελεστούν στην Κύπρο, από όπου και κατάγεται η μέλλουσα κυρία Σοφιανού, δικηγόρος στο επάγγελμα, σε πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο , ενώ στη συνέχεια το ζευγάρι θα υποδεχθεί τους καλεσμένους του στο σπίτι του, στον Λυθροδόντα.

Η μικρή τους κόρη, είναι μόλις 7 μηνών και ασφαλώς και έχει κατακτήσει την καρδιά τους με τη γλύκα και την τσαχπινιά της!

Όσο για τον λατρεμένο newscaster, Νίκο Χατζηνικολάου, πλησιάζει η στιγμή που θα αποκτήσει το τέταρτο παιδί του. Εχει ήδη 1 γιό από το γάμο του με την Έλενα Κατρίτση και 2 γιους από το γάμο του με την Κρίστυ Τσολακάκη. Τον Αύγουστο, όμως το ζευγάρι θα αποκτήσει και την κόρη!

Όπως δήλωσε κι ο ίδιος: «Το περιμένω με χαρά και με ανυπομονησία. Μετά από 3 αγόρια… κόντευα να φτιάξω ομάδα μπάσκετ… νομίζω ήταν η ώρα»!