Εύκολο τηγάνισμα με την Air Fryer της PHILIPS

Μια νέα φριτέζα για καλύτερη γεύση στα τηγανιτά, χωρίς λάδι αλλά χρηισμοποιώντας την τεχνολογία γρήγορου αέρα (Rapid Air) δημιούργησε η PHILIPS. Με την Air Fryer μπορείτε τώρα να τηγανίζετε πατάτες, σνακ, κοτόπουλο και κρέας, γρήγορα και υγιεινά και γλιτώνοντας τις δυσάρεστες οσμές.

Η τεχνολογία Rapid Air, που συνδυάζει γρήγορη κυκλοφορία θερμού αέρα και αντίσταση γκριλ, προσφέρει νόστιμες τηγανιτές πατάτες ως και με 80% λιγότερα λιπαρά. Καθώς το τηγάνισμα γίνεται μόνο με αέρα, παράγει λιγότερες οσμές και ατμούς σε σχέση με τον παραδοσιακό τρόπο.

Επίσης χάρη στον ενσωματωμένο χρονοδιακόπτη και την αυτόματη λειτουργία απενεργοποίησης, οι πιθανότητες να σας καεί το φαγητό εκμηδενίζονται καθώς εκπέμπεται ηχητική ένδειξη όταν είναι έτοιμο. Ταυτόχρονα, το ενσωματωμένο φίλτρο αέρα εμποδίζει τις ανεπιθύμητες οσμές και ατμούς και διατηρεί την ατμόσφαιρα στην κουζίνα φρέσκια και καθαρή.

Η Air Fryer συνοδεύεται από ένα βιβλίο εμπνευσμένων συνταγών γραμμένο από επαγγελματία σεφ, που περιέχει 30 πεντανόστιμες και εύκολες συνταγές με συμβουλές και μυστικά.

Θα την βρείτε περίπου στα 230 ευρώ.