- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Ζωζώ: Η ζωή μου θέατρο στο Variete του Badminton

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη επιστρέφει στο Variete του Badminton, για να περπατήσει από την αρχή γνωστές και άγνωστες διαδρομές της καριέρας της και να αποδείξει στην πράξη πως οι αληθινοί μύθοι είναι σαν το καλό κρασί: Όσο περνούν τα χρόνια γίνονται δυνατότεροι!

Η γυναίκα- σύμβολο της χαράς και του ξεφαντώματος μας καλεί στη μουσικοθεατρική της γιορτή, για να μας θυμίσει σε δύσκολους καιρούς πως η αισιοδοξία και η ελπίδα είναι τα ισχυρότερα όπλα του Έλληνα.

Η Ζωζώ θυμάται, αποκαλύπτει, νοσταλγεί, ονειρεύεται. Αφηγείται με το χαρακτηριστικό της πάθος ολόκληρη την διαδρομή της στο ελληνικό θέαμα. Τα παιδικά της χρόνια στη Θεσσαλονίκη, οι πρώτες θεατρικές εμφανίσεις, η Αθήνα, η χρυσή περίοδος του μουσικού θεάτρου, η αγάπη της για το τραγούδι, η καριέρα της στις αθηναϊκές πίστες, η θρυλική Κομπαρσίτα, η παθιασμένη «Βασίλισσα της Νύχτας», οι κινηματογραφικές επιτυχίες, οι άνθρωποι που αγάπησε, οι άνθρωποι που τη λάτρεψαν, οι έρωτες και τα όνειρα μιας αληθινά μαγικής ζωής!

Μαζί με τη δική της πορεία λάμπουν σαν άστρα και οι πορείες γνωστών πρωταγωνιστών της θεατρικής και μουσικής μας κληρονομιάς. Ζωές παράλληλες σε μία γενιά που άλλαξε καθοριστικά το ελληνικό θέατρο και το τοπίο της νυχτερινής διασκέδασης, αφήνοντας την επίδραση της ανεξίτηλη σε κάθε σημερινό καλλιτέχνη.

Μια παράσταση – γιορτή γεμάτη από τραγούδια που αγαπήσαμε, τραγουδήσαμε, αφιερώσαμε, μεθύσαμε, ερωτευτήκαμε. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη ανοίγει την αγκαλιά της και υπόσχεται να δώσει τον καλύτερό της εαυτό, για να μας χαρίσει μια αξέχαστη βραδιά!

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ;

Συντελεστές

Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Δημήτρης Παπάζογλου, ενώ τα κείμενα της αρχής και του τέλους, όπως και νέους στίχους έγραψε ο Πάνος Μπρατάκος. Παραγωγή: Μιχάλης Αδάμ

Τη Ζωζώ Σαπουντζάκη συνοδεύουν οι ηθοποιοί Δημήτρης Γαλάνης – Στράτος Λύκος και οι μουσικοί Βασίλης Τσαντής (πιάνο) – Στέλιος Τζανετής (μπουζούκι) – Samuel Marlieri (σαξόφωνο, κλαρινέτο, καχόν)

Πού: Θέατρο Badminton (στο Variete), Ολυμπιακά Ακίνητα, Γουδή
Πότε: Από 11 Νοεμβρίου, κάθε Σάββατο στις 21.30 και κάθε Κυριακή στις 19.30
Τιμές εισιτηρίων: Σάββατο, Γενική Είσοδος: 25€, Φοιτητικό: 15€, Κυριακή: Γενική Είσοδος: 20€, Φοιτητικό: 15€
Προπώληση εισιτηρίων: 210-8840600, http://www.ticketnet.gr/, http://www.viva.gr/ στα ταμεία του θεάτρου Badminton και σε όλα τα PUBLIC και τα METROPOLIS