- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Η Άννα Βίσση τραγουδά για τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (15/4)

Την Παρασκευή 15 Απριλίου, στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ, οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την Άννα Βίσση σε μια εντυπωσιακή συναυλία, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα με ουσιαστικό τρόπο την ομάδα της καρδιάς τους, μιας και τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση των αθλητικών τμημάτων του Ομίλου. Μαζί με την Άννα Βίσση θα τραγουδήσουν ο Γιώργος Σαμπάνης και η Βέρα Μπούφη. Η συναυλία θα στηριχθεί επίσης και με την παρουσία παικτών από όλες τις ομάδες του ΠΑΟ. Εκτός όμως από τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, η συναυλία αυτή στηρίζει την καμπάνια ενημέρωσης κατά του AIDS, «Ενημέρωση, Προφύλαξη Εξέταση, Το δικό μας μότο Ζωής», που συνδιοργανώνεται από την PRAKSIS και το ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ.
Οι φίλοι του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου μπορούν επίσης να συνεισφέρουν στην στήριξή του, στέλνοντας SMS με την λέξη «ΠΑΟ» στο 54242. Η χρέωση για κάθε μήνυμα είναι € 2,48 (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.).

Πού: Κλειστό Γήπεδο ΟΑΚΑ, Κηφισίας 37, Μαρούσι
Πότε: Παρασκευή 15 Απριλίου στις 21:00, οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00
Προπώληση: καταστήματα Public και PAO Shop, στους κινηματογράφους ODEON και VILLAGE, καθώς και στο Internet μέσω του I-TICKET.GR.
Εισιτήρια: € 15 στην αρένα, € 15 και € 50 στις κερκίδες – ανάλογα με το τμήμα του γηπέδου – και € 100 για το χώρο των VIP.