Η διασκέδαση δεν σταματά ποτέ στα καταστήματα Public! (9-10/12)

Και αυτή τη χρονιά, τα καταστήματα Public (www.public.gr) έχουν ετοιμάσει πολλές ξεχωριστές εκδηλώσεις για να σας μεταφέρουν στη μαγεία των Χριστουγέννων! Μάγοι, καλικάτζαροι, ζογκλέρ, πιγκουίνοι, chef, μπαλονοκατασκευές, face painting, παρουσιάσεις βιβλίων, επιτραπέζια παιχνίδια, αγαπημένοι καλλιτέχνες, ήρωες κινουμένων σχεδίων και πολλά ακόμη, χωράνε στο πλούσιο πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει τα Public, με στόχο να κάνουν κάθε μέρα των εορτών ξεχωριστή για μικρούς και μεγάλους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για το προσεχές διήμερο (9-10 Δεκεμβρίου) διαμορφώνεται ως εξης:

Public Συντάγματος

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου,
ώρα 17.00 – 21.00 Γιορτινες Μπαλονοκατασκευες

Χριστουγεννιάτικες μπαλονοκατασκευές! Ο καλικάντζαρος του Public δημιουργεί ξεχωριστά μπαλόνια για μικρά και μεγάλα παιδιά!

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου
ώρα 11.00 – 15.00, Πιγκουινοχορευτικό

Τα πιο ξεχωριστά πλάσματα του βορείου πόλου εμφανίζονται στα Public! Μία ομάδα χορευτών-πιγκουίνων μαγεύει τα παιδιά! Παρουσιάζουν ένα χορευτικό και χορεύουν και με τα παιδιά!

ώρα 12.00-16.00, Lion King

Ελάτε να διασκεδάσουμε μαζί με τον Βασιλιά των Λιονταριών! Βάψτε τα πρόσωπα σας με όμορφα ζωάκια της Αφρικής και βγάλτε μια αναμνηστική φωτογραφία ως μέλους του Βασιλείου των Λιονταριών! Ζωγραφίστε τους χαρακτήρες της ταινίας και φτιάξτε μοναδικές μάσκες με τον Σίμπα, τον Τιμόν και τον Πούμπα για ατελείωτες ώρες παιχνίδι!

Public Τhe Mall Athens

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου,
ώρα 17.00 – 21.00, Santa’s Girls

Οι μαζορέτες του Αγ. Βασίλη μαγνητίζουν τα βλέμματα και ξεσηκώνουν με τις χορευτικές τους φιγούρες μικρούς και μεγάλους!

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου
ώρα 11.00-15.00 Καλικαντζαροπειράγματα

Δύο καλικάτζαροι προσκαλούν το κοινό για να προκαλέσουν αναστάτωση! Πειράγματα, παιχνίδια και πολλές φάρσες για αξέχαστες ώρες γέλιου…

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου,
ώρα 12.00-16.00, Lion King

Απολαυστικές στιγμές συντροφιά με τον Βασιλιά των Λιονταριών! Face painting με όμορφα ζωάκια της Αφρικής και αναμνηστικές φωτογραφίες μέλους του Βασίλειου των Λιονταριών, για να θυμίζουν τα φετινά Χριστούγεννα. Επιπλέον, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να ζωγραφίσουν τους χαρακτήρες της ταινίας και να φτιάξουν μοναδικές μάσκες με τον Σίμπα, τον Τιμόν και τον Πούμπα για ατελείωτες ώρες παιχνίδι!

Ο Ζογκλέρ και ο Καλλικάντζαρος

Ο ζογκλέρ του Public και ο κατεργάρης καλικάντζαρος εμπλέκονται σε μια μοναδική διαδικασία! Θα καταφέρει ο ζογκλέρ να τον ξεγελάσει;

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου,
ώρα 17.00 – 21.00, Ο Ζογκλέρ και ο Καλλικάντζαρος

Ο ζογκλέρ του Public και ο κατεργάρης καλικάντζαρος εμπλέκονται σε μια μοναδική διαδικασία! Θα καταφέρει ο ζογκλέρ να τον ξεγελάσει;

Public Γλυφάδας

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου
Ώρα 11.00 – 15.00, Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και ο Καλικάντζαρος

Έξω από το Public είναι ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο που περπατάει και ένας Καλικάντζαρος που το κυνηγάει! Προσπαθεί να το κόψει, να του κλέψει τα στολίδια και δε το αφήνει σε ησυχία!

Ώρα 12.00 – 14.00, Αλήθειες και Ψέματα για τον Αγ. Βασίλη

Σίγουρα ξέρεις ότι ο Άγιος Βασίλης φοράει κόκκινα ρούχα. Αλλά έχεις ακούσει πότε για το πορτοκαλί του καπέλο; Γνωρίζεις το όνομα της γάτας του; Έχεις καμιά ιδέα για το μέρος όπου περνάει τις διακοπές του; Αυτά και άλλα πολλά θα μάθετε με πολύ παιχνίδι από το πιστό ξωτικό του Αγ. Βασίλη μέσα από πολύ παιχνίδι!

Public Αthens Metro Mall

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, ώρα 12.00 – 14.00

Μουσικές κατασκευές

Ο Μαέστρος κύριος Νότης περιμένει τους μικρούς του φίλους να φτιάξουν μαζί μουσικά όργανα και να τραγουδήσουν!

Public Πειραιά

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου,

Ώρα 12.00-14.00, Γιορτινή Μαγεία

Ένας απίθανος μάγος περιμένει μικρούς και μεγάλους για να τους εντυπωσιάσει με τα κόλπα του, αλλά είναι είστε καλοί μαθητές θα σας μάθει τα δικά σας τρίκ για να κάνετε τις δικές σας παραστάσεις φέτος τις γιορτές!

Ώρα 12.00-14.00, Μουσικές Κατασκευές από το ΙΕΚ Ακμή

Ελάτε να γνωρίσετε τον Μαέστρο κύριο Νότη, να φτιάξετε μαζί του μουσικά όργανα και να τραγουδήσετε…