Η Μαντόνα σχεδιάζει παπούτσια για την Aldo

Μια συλλογή παπουτσιών ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει η Μαντόνα σε συνεργασία με την εταιρεία Aldo. Η συλλογή, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο, θα περιλαμβάνει πολλά σχέδια, από φλατ παπούτσια μέχρι ψηλές μπότες, booties και ψηλοτάκουνες γόβες και οι τιμές θα κυμαίνονται από $89 έως $349.

Η 53χρονη σταρ, που το 2010 μπήκε και στο χώρο της μόδας λανσάροντας τη νεανική σειρά “Material Girl”, εργάζεται πάνω στο projekt «Truth or Dare», το οποίο εκτός από τη συλλογή παπουτσιών για την Aldo, θα περιλαμβάνει αρώματα, ρούχα, αξεσουάρ και εσώρουχα.

Το στιλ των παπουτσιών θα είναι εμπνευσμένο από παπούτσια που έχει φορέσει η Μαντόνα, απευθύνεται σε γυναίκες από 27-60 ετών, και είναι φτιαγμένα για χορό!

Φυσικά το λόγο σε αυτή την συνεργασία θα έχει και η στιλίστρια της Μαντόνα, Αριάν Φίλιπς -υποψήφια στα φετινά Όσκαρ αλλά και νικήτρια βραβείου της Ένωσης Ενδυματολόγων για την δουλειά της στην ταινία W.E- η οποία θα είναι η δημιουργική σύμβουλος στην συγκεκριμένη σειρά παπουτσιών. Η στιλίστρια μιλώντας στο WWD είπε ότι το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να θυμίσει στη Μαντόνα τα παπούτσια που έχει φορέσει όλα αυτά τα χρόνια. “‘Έτσι επιλέξαμε εκείνα τα σχέδια που έχουμε λατρέψει και που δεν μπορούμε να “ζήσουμε” χωρίς αυτά”.