- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Η Μαριέττα είναι έγκυος, ο Ιάσωνας νίκησε, η Αναστασία φωτογραφίζεται πάλι και ο Νίκος καμαρώνει!

Tι εννοούμε ακριβώς; Μα αναφερόμαστε στα πιο πρόσφατα, τα πιο φρέσκα νέα της ελληνικής κοινότητας των Famous Parents!

Και για να είμαστε πιο ακριβείς, αρχικά να σας ενημερώσουμε ότι επιτέλους η Μαριέττα Χρουσαλά- είναι έγκυος και επιτέλους το παραδέχθηκε και η ίδια! Ουφ! Διανύει ήδη λοιπόν τον τέταρτο μήνα, αλλά όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους αισθάνεται άβολα να μιλά για την εγκυμοσύνη της.

Ο εξαίρετος Νίκος Κακλαμανάκης, Ολυμπιονίκης μας, εθεάθη και φωτογραφήθηκε από τους παπαράτσι, στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, αγκαλιά και γεμάτος υπερηφάνεια με την μόλις ενός έτους κόρη του! Ευχόμαστε η μικρή να κάνει υπερήφανη την Ελλάδα όπως και ο αξιαγάπητος πατέρας της!

Και βεβαίως, η μικρή Ρουβίτσα, Αναστασία, φωτογραφήθηκε και αυτή την εβδομάδα! Αναρωτιόμαστε, η Κάτια και ο Σάκης δεν ενοχλούνται από τις τόσες φωτογραφίσεις της κόρης τους; Θα μου πείτε, το μήλο κάτω από τη μηλιά δεν πέφτει;

Τέλος, αλλά άκρως σημαντικό είναι ο αγώνας που έδωσε και κέρδισε ο μικρός Ιάσων, ο νεογέννητος γιος του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Ιωάννας Μαρτζούκου. Ο Ιάσωνας γεννήθηκε πρόωρα αλλά χαίρει άκρας υγείας και φωτογραφήθηκε στην αγκαλιά των γονιών του για το περιοδικό ΟΚ! Να σας ζήσει!