- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Η πιο τρυφερή Χριστουγεννιάτικη Ιστορία από Βουτσαδάκης Δ.

«Μια φορά και έναν καιρό στη Μαγική χώρα των Χριστουγέννων, δηλαδή στην Xmas-Land, μαζεύτηκαν τα ξωτικά, οι νεράιδες και τα παιδιά για να κάνουν συμβούλιο. Συμβούλιο γιατί λίγο πριν τη μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων, κάποιος έλειπε από την χαρούμενη παρέα, κάποιος σημαντικός! Τα ξωτικά και οι νεράιδες μετρούσαν ξανά και ξανά τα παιδάκια και πάντα έβγαζαν να λείπει ένα! «Πώς θα γίνει η μεγάλη γιορτή, αν λείπει ένα από τα παιδάκια μας;» είπε θλιμμένη η νεράιδα του χιονιού. Ποιος λείπει, ποιος λείπει; αναρωτιόντουσαν τα παιδάκια, κοιτάζοντας μια αριστερά και μια δεξιά… «Λείπει η μικρή Χριστινούλα από την Ελλάδα!» είπε ο Giovanni…

Ύστερα η νεράιδα πήγε να ψάξει την μικρή Χριστίνα.Έψαξε και ξαναέψαξε και τελικά την βρήκε.Η μικρή Χριστίνα είχε χαθεί στο δάσος που είχε πάει να μαζέψει λουλούδια για να τα δώσει στην μαμά της.Όταν η νεράιδα βρήκε την μικρή Χριστίνα της είπε <<πρέπει να έρθεις γρήγορα στο συμβούλιο των ξωτικών>>.Και η Χριστινούλα της απάντησε΄<<συγνώμη,με βρήκε η νύχτα μέσα στο δάσος και δεν ήξερα να γυρίσω στο σπίτι μου.Ευτυχώς που με βρήκες καλή μου νεράιδα>>.
Έτσι η μικρή Χριστινούλα και η νεράιδα πήγαν στη μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων και όλοι ήταν πολύ χαρούμενοι που δεν θα έλειπε κανείς.Και ζήσανε αυτοί καλα και εμείς καλύτερα.