- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Η Ριάνα σχεδιάζει για την ιταλική φίρμα Emporio Armani

Πάνω στη σκηνή εμαφανίζεται με εντυπωσιακά και σέξι outfits, παρ’ όλα αυτά στην καθημερινότητά της είναι αυτό που λέμε απλός άνθρωπος. Και ως τέτοιος ντύνεται με τζιν παντελόνια και σορτσάκια, t-shirts και δερμάτινα τζάκετ.

Ο λόγος για την Ριάνα, της οποίας η τελευταία συνεργασία ανέδειξε το ταλέντο της στη μόδα. Ξεκίνησε λοιπόν συνεργασία με τον οίκο Emporio Armani δημιουργώντας μια συλλεκτική συλλογή με casual ρούχα και εσώρουχα.

Πιο συγκεκριμένα η συλλογή περιλαμβάνει δύο t-shirts, δύο τζιν παντελόνια, ένα μαύρο δερμάτινο τζάκετ και μια τσάντα. Στο ένα t-shirt είναι τυπωμένα σε συνδυασμό το R που είναι το logo της σταρ από τα Μπαρμπέιντος και ο αετός, το σήμα της φίρμας Emporio Armani, ενώ στο άλλο είναι τυπωμένο ένα αφαιρετικό πορτρέτο της τραγουδίστριας.

Το ίδιο μοτίβο φέρει και η τσάντα-σακίδιο που είναι κατασκευασμένη από οικολογικό δέρμα και διακοσμημένη με μεταλλικά charms.

Όσο για τα τζιν, είναι διαθέσιμα σε δύο στιλ: σε «skinny» (πολύ εφαρμοστά) και σε «boyfriend» (φαρδιά, τύπου αντρικά) -τα τελευταία είναι τα αγαπημένα της τραγουδίστριας-, ενώ και τα δύο θα κυκλοφορήσουν στις αποχρώσεις του κλασικού μπλε και του πετροπλυμένου μαύρου.

Η συλλογή συμπληρώνεται από μια μπαντάνα, η οποία μπορεί να φορεθεί τόσο σαν ζώνη όσο και σαν κορδέλα για τα μαλλιά, αλλά και ένα σετ δαντελένιων εσωρούχων που θα κυκλοφορήσει σε μπλε και γκρι χρώμα.

Η σειρά «Rihanna for Emporio Armani» αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα Νοεμβρίου.

Να θυμίσουμε επίσης ότι από τον περασμένο Ιούλιο η 23χρονη τραγουδίστρια είναι το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας των συλλογών «Emporio Armani Underwear» και «Armani Jeans».