Η Michelle Obama θα ήθελε να είναι η Beyonce

Ανάμεσα στη Michelle Obama και τη Beyonce έχει αναπτυχθεί ένας αμοιβαίος θαυμασμός. Ιδιαίτερα η Πρώτη Κυρία πρόσφατα ομολόγησε στο περιοδικό People ότι αν ήταν κάποια άλλη θα ήθελε να είναι η Beyonce.

Αλλά είναι σκόπιμο για την Πρώτη Κυρία να προωθεί μια τραγουδίστρια ως πρότυπο;

“Θεέ μου. Αν είχα κάποιο ταλέντο, θα ήθελα να ήμουν η Beyoncé,” είπε. “Θα ήθελα να ήμουν κάποια μεγάλη τραγουδίστρια. Η δύναμη της μουσικής, να ξέρω να παίζω ένα μουσικό όργανο … νομίζω ότι οι μουσικοί διασκεδάζουν πραγματικά.” Και μιλώντας για τη μουσική, η κυρία Ομπάμα αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της τραγουδάει όλη την ώρα. «Μερικές φορές δεν μπορώ να τον κάνω να σταματήσει το τραγούδι,” είπε για τον Πρόεδρο της Αμερικής.

Δεν είναι μυστικό ότι η κυρία Obama και η Beyoncé είναι φιλαράκια. Η Beyoncé έγραψε πρόσφατα μια επιστολή προς την Πρώτη Κυρία ευχαριστώντας την που αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα των μαύρων γυναικών παντού στον κόσμο.

“Είναι μια στοργική μητέρα, μια αγαπημένη σύζυγοςενώ την ίδια ώρα είναι η Πρώτη Κυρία” γράφει η Beyoncé. “Σ’ ευχαριστώ πολύ για όσα κάνεις για μας. Είμαι περήφανη που η κόρη μου μεγαλώνει σε έναν κόσμο που υπάρχουν άνθρωποι σαν εσένα.”