Η Prémaman γιορτάζει τα 25 της χρόνια στην Ελλάδα με μια μεγάλη προσφορά κάθε μήνα!

Η αλυσίδα ρούχων και προϊόντων βρεφικής φροντίδας Prémaman κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα και γιορτάζει προσφέροντας 25% έκπτωση σε ένα προϊόν κάθε μήνα.

Για τον Μάιο, η Prémaman προσφέρει έκπτωση 25% στο καρότσακι Boris Bear, με τελική τιμή που δεν ξεπερνάει τα 83 ευρώ.

Το Boris Bear είναι ένα από τα πιο εύχρηστα βρεφικά καροτσάκια με 4 θέσεις ανάκλισης που επιτρέπουν στο μωράκι σας να κοιμάται, να ξεκουράζεται, να παρακολουθεί την βόλτα ή να τρώει, προστατευμένο από τον καιρό από το ειδικό καλυμα βροχής η την τέντα για τον ήλιο.

Το καροτσάκι βγαίνει σε 2 φωτεινά χρώματα, τυρκουάζ και κόκκινο, ζυγίζει 8,4 kg και είναι κατάλληλο για παιδιά από 2 μηνών έως 4 ετών, ενώ διαθέτει καλαθάκι για τα ψώνια και φρένα στις πίσω ρόδες. Τέλος, είναι ιδανικό για μικρά πορτ-μπαγκαζ έχοντας διαστάσεις μόλις 19,5x28x105 εκατοστά. Συμπληρωματικά μπορείτε να αγοράσετε και την τσάντα-αλλαξιέρα, λειτουργική με πολλές θήκες και στρώμα για να αλλάζετε το μωρό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τις φανταστικές μηνιαίες προσφορές μέσα από το site της εταιρίας www.premaman.gr, ή στη σελίδα της στο facebook premaman.greece, καθώς και σε όλα τα καταστήματα Premaman.