Κάντε δώρο ένα υπέροχο DVD, τη Χριστουγεννιάτικη Ιστορία

Θυμάστε πριν ένα χρόνο, τέτοια εποχή, με πόση λαχτάρα περιμέναμε την κινηματογραφική προβολή της Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας; Λοιπόν, σε λίγες μέρες, και συγκεκριμένα στις 8 Νοεμβρίου, κυκλοφορεί το dvd της ταινίας και εμείς το περιμένουμε με ανυπομονησία. Μάλιστα, σκεφτήκαμε ότι θα αποτελέσει και ένα πολύ ωραίο δώρο, μιας και έρχονται γιορτές.

Και για να ξαναθυμηθούμε λίγο την ιστορία, η Walt Disney Studios και ο βραβευμένος με Oscar® δημιουργός Ρόμπερτ Ζεμέκις μάς ταξιδεύουν σε μια μαγική μεταφορά του πολυαγαπημένου παραμυθιού του Ντίκενς, έτσι όπως δεν το έχετε ξαναδεί, με πρωταγωνιστή το μοναδικό Τζιμ Κάρεϊ!

Ο τσιγκούνης και στριφνός Εμπενίζερ Σκρουτζ δεν έχει ούτε φέτος πρόθεση να απολαύσει τα Χριστούγεννα. Όταν όμως τα Πνεύματα του Παρελθόντος, του Παρόντος και του Μέλλει Γενέσθαι εμφανίζονται και τον παρασύρουν σε ένα μαγευτικό ταξίδι στο χρόνο, ανακαλύπτει τη μαγεία των Χριστουγέννων και αναθεωρεί τη σκληρή στάση μιας ολόκληρης ζωής επανορθώνοντας τα σφάλματά του, προτού να είναι πολύ αργά… Μαζί με αποκλειστικές πρόσθετες παροχές, αυτή η συγκινητική ιστορία υπόσχεται να ζεστάνει τις καρδιές μικρών και μεγάλων στις Χριστουγεννιάτικες διακοπές!

Πρωταγωνιστούν: ΤΖΙΜ ΚΑΡΕΪ («Ο ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, «ΛΕΜΟΝΙ ΣΝΙΚΕΤ: ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ», «Η ΜΑΣΚΑ»»), ΠΑΤΡΙΚ ΣΤΙΟΥΑΡΤ («Χ-ΜΕΝ», «Ο ΨΕΥΤΑΡΑΣ»)

Σκηνοθεσία: ΡΟΜΠΕΡΤ ΖΕΜΕΚΙΣ («ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», «ΠΟΛΙΚΟ ΕΞΠΡΕΣ»)

KYKΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ BLU-RAY ΑΠΟ ΤΗ SONY PICTURES ΗΟΜΕ ENTERTAINMENT HELLAS
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 92’