Καλτεζιώτη Chalet, Το αρχοντικό της Αρκαδικής Γης!

Μέσα στο αρχέγονο, μοναδικό τοπίο της Αρκαδικής γης, στο δρόμο για τη Βυτίνα, μόλις 160 χλμ. από την Αθήνα, 15 χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου και 10 λεπτά από την πόλη της Τρίπολης, στέκει το Αρχοντικό Καλτεζιώτη. Ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να συνδυάσουν την απόδραση σ’ ένα φυσικό παράδεισο, με την αληθινή φιλοξενία και την πολυτέλεια μιας αξέχαστης διαμονής.

To Αρχοντικό Καλτεζιώτη CHALET συνδυάζει την αρμονία και τη θαλπωρή με την υψηλή αισθητική και την πολυτέλεια και αποτελεί τη νέα μας πρόταση για τη διαμονή σας.

Πρόκειται για ένα νεόκτιστο Luxury Boutique Hotel 12 δωματίων (2 Junior Suites & 10 Deluxe δίκλινα), στο οποίο έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Το CHALET παρέχει πολυτελείς κοινόχρηστους χώρους, καθώς και την εγγύηση του εξαιρετικού service και της ποιοτικής φιλοξενίας που το Αρχοντικό Καλτεζιώτη προσφέρει εδώ και χρόνια στους επισκέπτες του. Στους κοινόχρηστες χώρους θα βρείτε Cafe, 3 πολυτελή σαλόνια, Playroom, χώρους εργασίας κ.ά.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο ατμοσφαιρικό συγκρότημα, που μοιράζεται ανάμεσα σε ένα ξενοδοχείο με στοιχεία ορεινού resort, σε ένα αναπαλαιωμένο παραδοσιακό αρχοντικό του 1860 με πολυτελείς σουίτες και σε ένα μοναδικό luxury boutique hotel, το chalet που βρίσκεται σκαρφαλωμένο στη πλαγιά του βουνού με καταπληκτική θέα στο χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα αποτελείται από 4 σουίτες, 2 junior σουίτες, 4 studio με τζάκι, 1 Family room και 22 δίκλινα διαφόρων τύπων.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

Κάψια Μαντινείας, Ορεινή Αρκαδία Τ.Κ. 22 100
Τηλ.: +30 2710 235822-3, 234341, 234347
Fax: +30 2710 234335
ΕΔΡΑ: Χατζηκωνσταντή 28, Αθήνα Τ.Κ.: 115 24
+30 210 6983079-80
Fax: 210 6919888
email : [email protected]

Χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου, για τους λάτρεις του σκι!

Από τον ξενώνα μπορείτε να κάνετε μια ωραία βόλτα με τα παιδιά και να δείτε από κοντά το Χιονοδρομικό Κέντρο στο Μαίναλο. Στις εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού μπορείτε να βρείτε:

– Το ειδικό πάρκο για μηχανάκια ATV («γουρούνες»-snowmobiles), που αποτελεί πόλο έλξης των επισκεπτών που αγαπούν τα μηχανοκίνητα σπορ.

– Το snowpark -υπάρχει ήδη πίστα διαμορφωμένη για snowtubes- στο οποίο λειτουργεί και πλαστική πίστα για σκι.
Το ανακαινισμένο κεντρικό σαλέ για καφέ, ποτό αλλά και πρόχειρο φαγητό.

– Μία καντίνα-μπιραρία δίπλα στη σχολή σκι με σουβλάκια, μπίρες, αναψυκτικά και καφέ.

– Δύο σχολές σκι (εκ των οποίων η μία είναι του Κλαουδάτου, με τη μεγάλη εμπειρία στα ελληνικά βουνά και με προγράμματα εκμάθησης σκι για όλα τα επίπεδα), καθώς και καταστήματα ενοικίασης εξοπλισμού.

– Το Snowhawk Chalet, ένα snowbar δίπλα στην πίστα Ερατώ, σε υψόμετρο 1.600 μ., ανάμεσα σε συστάδες ελάτων, με πανοραμική θέα.

Αναβατήρες – πίστες

Υπάρχουν συνολικά δύο συρόμενοι και δύο baby lifts.

Οι πίστες του κέντρου είναι οκτώ και έχουν ως εξής:

Πίστα Παν: Η πιο δύσκολη πίστα του κέντρου βρίσκεται στα δεξιά του κεντρικού συρόμενου αναβατήρα και έχει μήκος 600 μ. Στο μεγαλύτερο μέρος της είναι μαύρη και προς το τέλος κόκκινη.

Πίστα Αλεξία: Εύκολη μπλε πίστα, στα δεξιά του κεντρικού συρόμενου, αλλά σε πιο ανοιχτή πορεία μέσα στο δάσος, με μήκος 700 μ.

Πίστα Ερατώ: Ξεκινά από την κορυφή της βορινής και ακολουθεί μια μεγάλη διαδρομή προς τα δεξιά, περνά από το snowbar και καταλήγει στο πλατό του χιονοδρομικού. Το μήκος της είναι 2.500 μ. και χαρακτηρίζεται μπλε πίστα.

Πίστα Πολύβιος: Νέα κόκκινη-μπλε πίστα, που ξεκινά μόλις αφήσουμε τον συρόμενο αναβατήρα Αετό και σε αριστερή κατεύθυνση. Εχει μήκος 800 μ. και καταλήγει στο snowboard park.

Πίστα Καλλιστώ: Νέα κόκκινη-μπλε πίστα, που ξεκινά και αυτή μόλις αφήσουμε το συρόμενο αναβατήρα Αετό και σε αριστερή κατεύθυνση. Εχει μήκος 800 μ. και καταλήγει με τραβέρσα στην αφετηρία του συρόμενου αναβατήρα Αετού.

Πίστα Ανύτη: Πράσινη πίστα μήκους 350 μ., στα αριστερά του νέου συρόμενου αναβατήρα Αρκτούρου.

Πίστα Πίτυς: Πίστα αρχαρίων μήκους 130 μ. Είναι η πίστα στην οποία λειτουργεί ο πλαστικός τάπητας για σκι. Ο αναβατήρας (Κριός) της πίστας χρησιμοποιείται και ως συνδετικός του σαλέ με τους συρόμενους Αρκτούρο και Αετό.

Πίστα Αγνώ: Πρόκειται για την πίστα της σχολής σκι. Βρίσκεται αριστερά από το σαλέ και έχει μήκος 100 μ.

Snowboard Park: Καλοστημένο πάρκο για τους φίλους του snowboard. Βρίσκεται ανάμεσα στους αναβατήρες Χελώνα και Κριό.