- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Κερδίστε ένα καλλιτεχνικό φωτογραφικό παιδικό πορτραίτο προσφορά του Studio L

Το αγγελούδι σας είναι ο κεντρικός πρωταγωνιστής της ζωής σας και δεν χορταίνετε να το βλέπετε να μεγαλώνει. Το σπίτι σας είναι γεμάτο φωτογραφίες του για να σας θυμίζουν πώς αυτό το πλασματάκι μεγάλωσε.

Τι θα λέγατε λοιπόν για ένα διαγωνισμό που θα σας έδινε τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα καλλιτεχνικό φωτογραφικό παιδικό πορτραίτο του παιδιού σας προσφορά του γνωστού φωτογραφείου Studio L; Εάν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε αυτή την εκπληκτική προσφορά σπεύστε να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό και ίσως η τύχη σας χαμογελάσει. Η διάρκεια της φωτογράφισης θα είναι περίπου μία ώρα και από το φωτογραφικό υλικό που θα προκύψει τρεις λήψεις θα υποστούν επεξεργασία και θα παραδοθούν σε ψηφιακή μορφή. Δεν περιλαμβάνονται έξοδα εκτύπωσης.

Ας γνωρίσουμε το Studio L:

Το Studio L – photography [2] ασχολείται με το δημιουργικό καλλιτεχνικό πορτραίτο (ενηλίκων, παιδικό, οικογενειακό) και παρέχει υπηρεσίες επαγγελματικής φωτογράφισης. Επίσης, διαθέτει την υλικοτεχνική υποδομή και τεχνογνωσία και υλοποιεί διαφημιστική φωτογραφία (προιόντων, φαγητού, εσωτερικών και εξωτερικών επαγγελματικών χώρων κ.ά). Δείγμα δουλειάς του Studio L [2]μπορείτε
να δείτε στην ιστοσελίδα www.studiol.gr [2] καθώς και στη σελίδα www.facebook.com/studiolphoto [3].

* Εάν δεν είστε φίλοι στη σελίδα του Studio L [2] στο facebook, κάντε like [3] και ενημερωθείτε για ό,τι νεότερο.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Tετάρτη 21 Νοεμβρίου στις 13 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr [4]“, nethall.gr [5], http://kerdise-to.gr/ [6], www.jaba.gr [7], www.tixerakias.com [8], www.saveandwin.gr [9]

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 829 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τον νικητή.

Η τυχερή νικήτρια είναι:

Μαρία Κιζιρίδου