Κερδίστε ένα τριήμερο για όλη την οικογένεια στο ”Avgoustis Suites” στην Άνδρο την Καθαρά Δευτέρα (25 &26/2)

Το Infokids.gr σας δίνει την ευκαιρία να περάσετε με την οικογένειά σας, το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας στην Άνδρο και να διασκεδάσετε στο Κορθιανό Καρναβάλι!Ο τυχερός νικητής θα κερδίσει 2 διανυκτερεύσεις / βραδιές για 2 ενήλικες και 2 παιδιά, στο ξενοδοχείο Avgoustis Suites, στον Ορμο Κορθίου, δηλαδή στις 25 και 26 Φεβρουαρίου! Και θα έχει τη δυνατότητα να ζήσει από κοντά όλες τις εκδηλώσεις του Κορθιανού Καρναβαλιού!

Λίγα λόγια για το “Augustis Suites”:


Το νεόκτιστο συγκρότημα “Augustis Suites” βρίσκεται στο νησί των Κυκλάδων στην Άνδρο, στη γραφική παραλιακή κωμόπολη του Κορθίου, στη νοτιοανατολική πλευρά του νησιού. Το “Augustis Suites” απέχει 15μ. από την πεντακάθαρη παραλία του Όρμου Κορθίου. Γύρω από τον Ορμο Κορθίου, στις πλαγιές των βουνών, οι κατάλευκοι οικισμοί και οι θαυμαστές πέτρινες κατασκευές του νησιού συναρπάζουν τον επισκέπτη, που αγαπά τους περιπάτους.

Δείτε περισσότερα εδώ: www.augustis.gr

Διασκεδάστε στο Κορθιανό Καρναβάλι:

Το Κορθιανό Καρναβάλι διοργανώνεται και φέτος για 26η χρονιά! Ατελείωτο κέφι, χορός, δώρα, παιχνίδια, παρέλαση Αρμάτων, συναυλίες και πολλά πολλά ακόμα! Στη μεγάλη παρέλαση των Αρμάτων θα παίζει μουσική το συγκρότημα κρουστών Batala, ενώ την Καθαρή Δευτέρα, στην πλατεία του Κορθίου θα έχει μεγάλο γλέντι αλλά και παιχνίδια από το Σύλλογο Γυναικών Κορθίου! Αξίζει λοιπόν, ακόμη και αν δεν κερδίσουμε, να πάμε με την παρέα και τα παιδιά μας!

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στις 13.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον τυχερό νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • . Ο τυχερός νικητής θα κερδίσει 2 διανυκτερεύσεις / βραδιές για 2 ενήλικες και 2 παιδιά, στο ξενοδοχείο Avgoustis Suites, στον Ορμο Κορθίου, δηλαδή στις 25 και 26 Φεβρουαρίου. Δεκτές συμμετοχές μέχρι Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στις 13.00 μ.μ
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει τον τυχερό. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com, jaba.gr, www.tixerakias.com

 
Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:ό
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 1.432 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τον τυχερό νικητή.

Η τυχερή νικήτρια που θα περάσει οικογενειακώς το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στο “Avgoustis Suites” στην Άνδρο είναι η:

Νατάσσα Κώτση

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.