Κερδίστε τις καλοκαιρινές διακοπές για όλη την οικογένεια, στο family resort hotel GALAXY στη Ζάκυνθο!

Το Infokids.gr και το family resort hotel GALAXY, σας κάνουν δώρο τις οικογενειακές καλοκαιρινές διακοπές σας!

Mία τυχερή οικογένεια θα κερδίσει 5 ημέρες, δηλαδή 4 διανυκτερεύσεις- νύχτες με ημιδιατροφή στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Galaxy Hotel στο Λαγανά Ζακύνθου!

Η προσφορά αφορά 2 ενήλικες με έως 2 παιδιά και οι νικητές μπορούν να κάνουν χρήση του δώρου τους μόνο το συγκεκριμένο διάστημα: από 25 Aυγούστου 2012 μέχρι 29 Αυγούστου 2012.

Δηλαδή η διαμονή είναι μόνο για τις ημερομηνίες: 25,26,27 και 28 Αυγουστου 2012.


Το family resort Galaxy Hotel:

Η πρόσφατη ανακαίνιση του Ξενοδοχείου, σχεδιάστηκε ώστε το «νέο» Galaxy να παρέχει όλες τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου οικογενειακών διακοπών (family resort hotel) με κυρίαρχα δεδομένα την πολυτέλεια, την άνεση, την προσεγμένη διακόσμηση και τους λειτουργικούς χώρους. Η μινιμαλιστική διάθεση και οι σύγχρονες παροχές, προσφέρουν ένα φιλόξενο καλωσόρισμα στους επισκέπτες.
Μετά την επιτυχή επέκταση του Ξενοδοχείου το 2005 – 2006 με τρία νέα κτίρια, το νέο πλήρως ανακαινισμένο Galaxy Hotel προσφέρει πλέον συνολικά 120 δωμάτια αποτελούμενα από Διακεκριμένα Δωμάτια, Σουίτες, Οικογενειακές Σουίτες και Διακεκριμένες Σουίτες, σε μια μοναδική τοποθεσία με θέα τη θάλασσα.

Η διακόσμηση των δωματίων, έγινε με στοιχεία υψηλής αισθητικής και αποπνέει πολυτέλεια και κομψότητα, με κεντρικό άξονα τους πιο συχνούς του επισκέπτες, τις οικογένειες.

Μέσα σε μια ατμόσφαιρα ζεστή και φιλόξενη, οι εσωτερικοί κοινόχρηστοι χώροι συνδυάζουν την υψηλή αισθητική με τη χαλάρωση και τους απαλούς χρωματισμούς με τη lounge αίσθηση.

Οι καταπράσινοι κήποι, οι βραχόκηποι με τους φοίνικες και τις πισίνες εναρμονίζονται πλήρως με το τοπίο συνθέτοντας το ιδανικό σκηνικό της απόλυτης χαλάρωσης και ηρεμίας και εξασφαλίζουν τις καλύτερες προϋποθέσεις για την διοργάνωση δεξιώσεων και εκδηλώσεων υψηλών προδιαγραφών.

Το ανανεωμένο “ατμοσφαιρικό” Roof Garden προσφέρει ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με πανοραμική θέα του Κόλπου του Λαγανά, για μοναδικές στιγμές απόλαυσης.
Στο εστιατόριο και το Pool Bar, ο Σεφ παντρεύει την γαστρονομική παράδοση της Ζακύνθου, με εμπνευσμένες γευστικές πινελιές, που ενθουσιάζουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Το Ξενοδοχείο Galaxy, σημείο αναφοράς για τα τουριστικά δεδομένα της Ζακύνθου, διακρίνεται εδώ και πολλά χρόνια για το service, τη φιλικότητα του προσωπικού και το εξαιρετικό φαγητό.
Το Galaxy Hotel αποτελεί ιδανικό προορισμό διακοπών και κοινωνικών εκδηλώσεων, προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον.

Πού βρίσκεται
Επάνω στη Παραλία

500m από το κέντρο του Λαγανά

5 χλμ. από το Αεροδρόμιο

8 χλμ. από τη Πόλη & το Λιμάνι

Υπηρεσίες-προσφερόμενα
2009 Πλήρως ανακαινισμένο

120 Πολυτελή Δωμάτια & Οικογενειακές Σουίτες ,

με μπαλκόνι, αυτόνομο κλιματισμό, κατ’ ευθείαν

τηλέφωνο, δορυφορική TV, ψυγείο, θυρίδα

ασφαλείας και στεγνωτήρα μαλλιών

Ασύρματη σύνδεση στο Ίντερνετ στα Δωμάτια &

τους Κοινόχρηστους Χώρους

24hrs Ρεσεψιόν με Τραπεζικές και Γραμματειακές υπηρεσίες

Πλούσιο Μπουφέ Πρωινού με μεγάλη ποικιλία

Διαιτητικών & Τοπικών Απολαύσεων

Σνακ Μπαρ μεταξύ Πισίνας & Παραλίας

Εστιατόριο σε Μπουφέ, με εκλεκτή ελληνική &

διεθνή κουζίνα, ειδικά μενού & θεματικές βραδιές

Μπαρ

Roof-Garden Μπαρ με μαγευτική θέα στο κόλπο του Λαγανά

Room service

Σαλόνι με Μπιλιάρδο

Σαλόνι με Δορυφορική T.V.

Εξωτερική Πισίνα Ημι-ολυμπιακών Διαστάσεων με

ομπρέλες και ξαπλώστρες

Παιδική Πισίνα, Παιδότοπο & Παιδική Χαρά

Αμμουδιά με ομπρέλες και ξαπλώστρες

Ping Pong & Βόλεϊ

Ιππασία σε κοντινή απόσταση

Θαλάσσια σπορ στη παραλία

Μασάζ – αισθητική περιποίηση & κομμώτρια (με κράτηση)

Baby Sitting & Υπηρεσία Κομμωτηρίου (με κράτηση)

Υπηρεσία πλυντηρίου / καθαριστηρίου

Εύκολη πρόσβαση για τους έχοντες κινητικές δυσκολίες

Για νιόπαντρους κρασί και λιχουδιές κατά την άφιξη

GALAXY HOTEL

Λαγανάς – Ζάκυνθος, GR-29100

Tηλ : +30 26950 51171-3

Φαξ : +30 26950 51177

e-mail : [email protected]

www.zanteparkhotels.travel

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: ΧT TRAVEL SERVICES

Ομήρου 1, Νέα Σμύρνη, GR-17121 Αθήνα

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email). Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 28 Ιουνίου, στις 3.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει την τυχερή οικογένεια.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

    • Το Infokids.gr και το family resort hotel GALAXY, σας κάνουν δώρο τις οικογενειακές καλοκαιρινές διακοπές σας! Δεκτές συμμετοχές από την Δευτέρα 18 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 28 Ιουνίου, στις 3.00 μ.
    • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει την τυχερή οικογένεια. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
    • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
    • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
    • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
    • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη, όπως και με e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
    • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
    • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr“, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 3.874 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τον τυχερό νικητή.

Και η νικήτρια είναι…

Η οικογένεια της Ειρήνης Τσίπα, στην οποία όλοι ευχόμαστε καλές διακοπές!

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.