- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση “Το κοριτσάκι με τα σπίρτα” στο Θέατρο Θυμέλη (30/12)

Tο κλασικό αριστούργημα του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» παρουσιάζει από τις 26 Νοεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου 2013 το θέατρο Θυμέλη Έλλης Βοζικιάδου.Η ιστορία του μικρού κοριτσιού που παραμονή Πρωτοχρονιάς πουλά σπίρτα δοσμένη σε μια αισιόδοξη εκδοχή με μουσική – τραγούδια – χορούς εποχής να στολίζουν το έργο μαζί με τα θαυμάσια σκηνικά και κοστούμια. Το έργο αυτό είναι διασκεδαστικό, ατμοσφαιρικό και ανθρώπινο με αισιόδοξο φινάλε.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή και διεκδικείστε μια από τις 5 διπλές προσκλήσεις προκειμένου να παρακολουθήσετε την εξαιρετική παιδική παράσταση το “Κοριτσάκι με τα σπίρτα” στο Θέατρο Θυμέλη την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, στις 11.00 το πρωί και μία από τις 5 διπλές προσκλήσεις για τις 16.00 το απόγευμα

Λίγα λόγια για το έργο

Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Κόσμος χαρούμενος στους δρόμους. Ένα κοριτσάκι πουλά σπίρτα. Δύο «κοσμικές» κυρίες που το συναντούν, του φέρονται περιφρονητικά και το προτρέπουν να γυρίσει σπίτι. Δεν καταλαβαίνουν την κατάστασή του: είναι ορφανό κι ο μέθυσος πατριός του το στέλνει να πουλά σπίρτα. Μόνος φίλος του είναι ο Γιόχαν, ο κουλουράς, που προσπαθεί να το διασκεδάσει με τ’ αστεία του. Όταν ο Γιόχαν φεύγει, έρχεται μια ζητιάνα. Το κοριτσάκι την κοιτά επίμονα γιατί μοιάζει με τη γιαγιά του. Η γριά ζητιάνα το συμπαθεί και του διηγείται μια ιστορία. Μόλις η μικρούλα μείνει και πάλι μόνη, εμφανίζονται δύο πλουσιοκόριτσα και γελούν μαζί της, έτσι κακοντυμένη και ξυπόλητη που είναι. Το κοριτσάκι φεύγει όλο ντροπή. Στη συνέχεια, το κοριτσάκι για να ζεσταθεί ανάβει τα σπίρτα και βλέπει διάφορες μορφές. Στο τέλος, παρουσιάζονται όλα τα πρόσωπα του έργου και την ξυπνούν με γλυκά λόγια και δώρα. Μήπως όλη αυτή η ιστορία ήταν ένα κακό όνειρο.

Παραστάσεις: Σάββατο 16.00΄ και Κυριακή 11.15΄ και 16.00΄.

Έκτακτες παραστάσεις: 25, 26, 27, 28 Δεκεμβρίου 2012, ώρα 17.00΄ και 1, 2, 3, 4 Ιανουαρίου 2013 ώρα 17.00΄.

Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ γενική είσοδος. Ειδική έκπτωση 50% για ανέργους και πολυτέκνους με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, κάρτας ανεργίας ή κάρτας πολυτέκνων στο ταμείο του θεάτρου.

Τιμή εισιτηρίου για group άνω των 20 ατόμων 8 ευρώ το άτομο.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου στις 13 π.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr [2]“, nethall.gr [3], KERDISETO [4] , www.jaba.gr [5], www.tixerakias.com [6], www.saveandwin.gr [7]

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 10 αριθμoύς από το 1 ως το 120 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Για τις 11:00 οι νικητές είναι:

1. Χριστίνα Σινωπλή

2. Παναγιώτα Κλωνάρη

3. Ανδρονίκη Γούδα

4. Νίκη Παπαδογιάννη

5. Χαρά Κρατημένου

Για τις 16:00 οι νικητές είναι:

6. Καλλιρόη Σιούτη

7. Βαρβάρα Κουβάρη

8. Θεοδώρα Μιχάλη

9. Αναστασία Βουρδουρίδη

10. Δημήτρα Σοφία