- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Κερδίστε 12 βρεφικές κολώνιες Chicco

Για να χαρίσετε στο μωρό σας στιγμές ξεκούρασης, χαλάρωσης και περιποίησης θα χρειαστείτε προϊόντα όπως η κολώνια για να απολαμβάνει το μωράκι σας την φρεσκάδα και το υπέροχο μωρουδίστικο άρωμα που του ταιριάζει.

Το infokids και η εταιρεία ειδών βρεφικής περιποίησης Chicco [2] διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 12 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από μια κολώνια 100ml της σειράς Baby Moments αξίας 7,95€ έκαστη.

Η Chicco [2], ως ειδικός σε ότι αφορά στο βρέφος και τις ανάγκες του δημιούργησε μια ολοκληρωμένη σειρά βρεφικών καλλυντικών, αξιοποιώντας έτσι όλη την πολύτιμη εμπειρία και εξιδείκευσή της στη φροντίδα του νεογέννητου. Η κολώνια Chicco [2] με αναζωογονητικό και διακριτικό άρωμα με νότες περγαμόντου, τριαντάφυλλου, γιασεμιού και βανίλιας, θα θυμίζει σε εσάς και το μωρό σας τις στιγμές χαλάρωσης και τρυφερότητας που έχετε μοιραστεί. Κάθε συστατικό της σειράς είναι επιλεγμένο με προσοχή. Για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια τα καλλυντικά ελέγχονται μικροβιολογικά ,δοκιμάζονται για την υψηλή ανοχή τους σε ευαίσθητες επιδερμίδες και δοκιμάζονται για τυχόν αλλεργικές αντιδράσεις. Τα προϊόντα δεν περιέχουνε οινόπνευμα (με εξαίρεση την κολώνια), ούτε χρώματα, είναι απαλλαγμένα από SLS και SLES και είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να ελαχιστοποιούν τις πιθανότητες για εμφάνιση αλλεργιών. Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό η επιλογή των προϊόντων της επιδερμίδας του μωρού να γίνεται με προσοχή, γιατί, κυρίως τους πρώτους μήνες της ζωής τους, η επιδερμίδα τους είναι πολύ ευαίσθητη, λεπτή και έχει μεγαλύτερη ικανότητα απορρόφησης των ουσιών με τις οποίες έρχεται σε επαφή. Αυτή η έντονη αντίδραση σε χημικά και μικροβιολογικά κάνει το δέρμα πιο επιρρεπές σε ξηροδερμίες, ερεθισμούς και ως εκ τούτου, είναι πιο εύκολο να εμφανίζει κοκκινίλες και αλλεργίες.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου στις 13 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 12 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr [3]“, nethall.gr [4], http://kerdise-to.gr/ [5], www.jaba.gr [6], www.tixerakias.com [7], www.saveandwin.gr [8]

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 10 αριθμoύς από το 1 ως το 2.135 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Ιφιγένεια Αμβροσιάτου

2. Μαρία Γραμματικοπούλου

3. Σταύρος Αργυρόπουλος

4. Βίκυ Χαρίτου

5. Αριστείδης Βλαχογιάννης

6. Ευμορφία Μπούρα

7. Σπυριδούλα Ζερδεβά

8. Βασιλική Διαμάντη

9. Αναστασία Τζελέπη

10. Σταματίνα Λάβωμα

11. Λουκία Βογιατζόγλου

12. Σία Πετρακοπούλου