- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Ένα σπίτι παραμύθια” του Σταμάτη Κραουνάκη και της Λίνας Νικολακοπούλου

Το infokids.gr και η παιδική σκηνή της Αθηναϊδας προσφέρουν σε 2 αναγνώστες του infokids.gr από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση “Ένα σπίτι παραμύθια” του Σταμάτη Κραουνάκη και της Λίνας Νικολακοπούλου στις 9 Ιανουαρίου 2011 στις 12 μ. Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, κερδίστε και απολαύστε πέντε υπέροχα παραμύθια με την επιμέλεια του Σταμάτη Κραουνάκη και της Λίνας Νικολακοπούλου σε μορφή τραγουδιού – παιγνιδιού, από τέσσερεις νέους ηθοποιούς – τραγουδιστές της ομάδας Σπείρα Σπείρα, με τη συνοδεία δύο μουσικών οργάνων, ακορντεόν και κρουστών, χάρτινες κούκλες και πολλή πολλή φαντασία! Με την ελπίδα πως τα παιδιά θα μεγαλώσουν ωραία και οι γονείς θα γίνουν πάλι «παιδιά».

Τα παραμύθια
«Τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα» του Hans Christian Andersen ,
«Η έξυπνη Γκρέτα» των αδερφών Γκριμμ ,
«Ο Τζακ κι η Φασολιά» του Joseph Jacobs,
«Η συναυλία των ζώων» των αδερφών Γκριμμ,
και «Η πεντάμορφη και το τέρας» της Gabrielle Suzanne Barbot de Villeneuve ,
αποτελούν τον πρώτο κύκλο των πέντε παραμυθιών, με τον τίτλο «Ένα σπίτι παραμύθια».

Οι συντελεστές
Ο Βασίλης Βασιλάκης, παλαίμαχος ηθοποιός του Θεάτρου Τέχνης, φτιάχνει κούκλες, παίζει με μαριονέτες και μεταμορφώνει χαρτιά και εφημερίδες επί σκηνής. Ρούχα φτιαγμένα από χαρτί και άλλα υλικά, δημιουργίες του ταλαντούχου εικαστικού καλλιτέχνη Νίκου Φλώρου, ντύνουν τους ηθοποιούς και ταξιδεύουν τα παιδιά στο μαγικό κόσμο του βιβλίου. Μέσα από τις υπέροχες μουσικές του Σταμάτη Κραουνάκη και τους μαγικούς στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου, τα παιδιά ταξιδεύουν στον ονειρικό κόσμο των παραμυθιών, κατανοώντας ευκολότερα το μύθο και τα νοήματά του.
Η δράση των παραμυθιών εξελίσσεται αυτόνομη και το ενωτικό μεταξύ τους σημείο είναι ένας αφηγηματικός καμβάς, ο οποίος συνδέει τη ροή, στη διάρκεια του οποίου τα παιδιά διαδραστικά συμμετέχουν στην εξέλιξη και στην πλοκή των παραμυθιών. Βάση και οδηγός του θεάματος είναι όλα να είναι εμφανή, τίποτα να μη γίνεται κρυφά από το παιδί.

Παίζουν & Τραγουδούν
Βασίλης Βασιλάκης
Αθηνά Αφαλίδου
Χρήστος Γεροντίδης
Τερέζα Κρητικού
Αννα Ψαρρά

Πού: ΜΟΥΣΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ «ΑΘΗΝΑΪΣ», Καστοριάς 34-36 Βοτανικός
Τηλέφωνο 210-3480080
Πότε: Κυριακή στις 12 το μεσημέρι
Τιμές εισιτηρίων: Μεγάλοι 15 ευρώ, Μικροί 12 ευρώ, Καθημερινές παραστάσεις για σχολεία 10 ευρώ, Ομαδικές κρατήσεις άνω των 30 ατόμων στην τιμή των 12 ευρώ

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου, στις 12.00 μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 2 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr σε συνεργασία με την Παιδική Σκηνή της Αθηναϊδας διοργανώνει διαγωνισμό εκ του οποίου 2 νικητές θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση με δεκτές συμμετοχές από την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου, στις 12.00 μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 2 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού μας εντός 24 ωρών από τη λήξη του διαγωνισμού. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Διευκρινίζουμε ότι οι προσκλήσεις που θα κερδίσουν οι νικητές ισχύουν μόνο για την παράσταση της Κυριακής 9 Νοεμβρίου 2011.

================================================================

==================================================================

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2αριθμούς από το 1 ως το 402 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 2 νικητές.

=================================================================

H κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί.

Ας δούμε ποιοι είναι οι νικητές του διαγωνισμού:

1. Χριστίνα Κούκουλα
2. Πάνος Μαρίνος

Παρακαλούνται οι νικητές μας να επικοινωνήσουν με τα ταμεία του θεάτρου (τηλ. 210-3480080) για να επιβεβαιώσουν τη θέση τους.