Κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο!

Το Infokids.gr και το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο σας χαρίζουν 20 διπλές προσκλήσεις! Κάθε διπλή πρόσκληση αφορά σε 1 ενήλικα και 1 παιδί από 3 έως 12 ετών.

Οι προσκλήσεις θα ισχύουν για το χρονικό διάστημα 1/6/2011 έως 31/8/2011.

Λίγα λόγια για το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο:

Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο εκτείνεται σε μια συνολική έκταση 200 στρεμμάτων, φιλοξενώντας περισσότερα από 2.000 ζώα, από 350 διαφορετικά είδη.

Η λειτουργία του ξεκίνησε το Μάιο του 2000, αρχικά ως Ορνιθολογικό Πάρκο με την τρίτη μεγαλύτερη συλλογή πουλιών στο κόσμο (1.100 πουλιά από 300 διαφορετικά είδη), ζώα της φάρμας για τους μικρότερους επισκέπτες και 3 πολύ εντυπωσιακά μεγάλα κλουβιά – μικρογραφίες των 3 ηπείρων – στα οποία οι επισκέπτες μπορούν να περπατήσουν και να θαυμάσουν την αντίστοιχη ορνιθολογική πανίδα και χλωρίδα.

Από τον Απρίλιο του 2001 όταν στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο προστέθηκε ‹‹Ο Κόσμος των Ερπετών›› ξεκίνησαν οι συνεχείς επεκτάσεις και προσθήκες που περιλάμβαναν το έκθεμα ‹‹Ελληνική Πανίδα››, με ζώα που συναντάμε σπάνια στην Ελλάδα (καλοκαίρι 2002), την ‹‹Αφρικανική Σαβάνα›› με ζώα από την Αφρικανική Ήπειρο (Φεβρουάριος 2003), το τμήμα με τις μαϊμούδες και τους πίθηκους (Ιούνιος 2003), την ολοκλήρωση του τμήματος των αιλουροειδών και την επέκταση της Αφρικάνικής Σαβάνας (Δεκέμβριος 2004), το «Δάσος των Μαϊμούδων», όπου οι επισκέπτες μπορούν να βρίσκονται στον ίδιο χώρο με τις μαϊμούδες (αρχές 2005), τη «γη των Τσίτα», όπου φιλοξενούνται 4 Τσίτα σε ένα μεγάλο χώρο τον οποίο οι επισκέπτες μπορούν να διασχίσουν μέσα από ειδικό διάδρομο, το τμήμα με τους χιμπατζήδες και τους γίββωνες (Μάρτιος 2008) και τέλος την «Περιοχή της ερήμου» όπου φιλοξενούνται ζώα όπως καμήλες, γάιδαροι Σομαλίας κλπ. (Απρίλιος 2008). Τον Μάιο του 2010 στο Πάρκο έκαναν την εμφάνιση τους 2 λευκοί ρινόκεροι και το Μάιο το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο «μεγαλώνει» την οικογένεια του φιλοξενώντας 4 δελφίνια και 2 θαλάσσια λιοντάρια.

Στα μελλοντικά σχέδια, περιλαμβάνεται επίσης η επέκταση των εγκαταστάσεων με τη «Δεινοσαυρόπολις» – ένα Μουσείο Εξέλιξης με έμφαση στην εποχή των Δεινοσαύρων καθώς και την «Ωκεανόπολις», ένα Πρότυπο Ενυδρείο.

SOS*** Οι νικητές θα πρέπει να απευθυνθούν στην Είσοδο του Πάρκου, έχοντας μαζί την Αστυνομική Ταυτότητά τους και να δηλώσουν ότι κέρδισαν Διπλή Πρόσκληση από Διαγωνισμό στο Infokids.gr.

Πληροφορίες: www.atticapark.com

Διεύθυνση: Θέση Γιαλού, Σπάτα 19004
Tel: 210 6634724
Fax: 210 6634726

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email). Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει τη Τρίτη 31 Μαϊου, στις 2.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 20 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr και το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο σας χαρίζουν 20 διπλές προσκλήσεις! Κάθε διπλή πρόσκληση αφορά σε 1 ενήλικα και 1 παιδί από 3 έως 12 ετών. Δεκτές συμμετοχές από τη Δευτέρα 23 Μαϊου έως και την Τρίτη 31 Μαϊου, στις 2.00 μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 20 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 20 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 20 αριθμούς από το 1 ως το 1.856 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 20 νικητές.

Η κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί. Ας δούμε τους τυχερούς νικητές:

1. Κική Μαλέρδου
2. Αναστασία Σταματιάδου
3. Μάνος Καρυοτάκης
4. Ηλίας Ξυνόπουλος
5. Άννα Καρά
6. Χριστίνα Χατζηλάου
7. Θεανώ Τερζόγλου
8. Αρετή Γιαννιώτη
9. Δημήτρης Καραχρηστος
10. Αθανάσιος Γκόλιας
11. Αθηνά Νινιδάκη
12. Μπάμπης Κεράνης
13. Κυριακή Μόσχου- Παντελάκη
14. Ιωάννης Λυμπέρης
15. Βασιλική Τσιφτσή
16. Ολυμπία Ιγκιρλή
17. Γεωργία Λούη
18. Βασίλης Μπαιρακτάρης
19. Λουίζα Σάκκαρη
20. Σοφία Λάσχου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.