Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την όπερα “La Traviata” στο Θέατρο Badminton (22/11)

Το Κρατικό Μουσικό Θέατρο της Μόσχας Stanislavsky Nemirovich-Danchenko επιστρέφει στο Θέατρο Badminton για να γιορτάσει τα 200 χρόνια από τη γέννηση του Giuseppe Verdi με την όπερα La Traviata. Εκατόν πενήντα συντελεστές, η συμφωνική ορχήστρα, η χορωδία και το μπαλέτο του μεγάλου μουσικού Θεάτρου της Μόσχας και μερικοί από τους σημαντικότερους λυρικούς καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων η διεθνούς φήμης σοπράνο Hibla Gerzmava στο ρόλο της Βιολέτα, αναμένεται να προσφέρουν στο ελληνικό κοινό και στους φίλους της όπερας μια ανεπανάληπτη εμπειρία!

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις τρεις διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την όπερα “La Traviata” στο Θέατρο Badminton την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στις 20:30 το βράδυ.

Η υπόθεση του Έργου

Η Τραβιάτα, μια από τις δημοφιλέστερες όπερες παγκοσμίως, βρίσκεται πάντα στις πρώτες επιλογές όλων των λυρικών θεάτρων του κόσμου. «Η ιστορία είναι σύγχρονη. Οποιοσδήποτε άλλος δεν θα αναλάμβανε αυτή την πλοκή για λόγους ευπρέπειας, εποχής και χιλιάδων άλλων προκαταλήψεων. Όμως εγώ τη δουλεύω με μεγάλη ευχαρίστηση», είπε ο Βέρντι, την εποχή που δημιουργούσε την ομώνυμη όπερα. Στο Παρίσι των αρχών του 18ου αιώνα, μία Παριζιάνα πόρνη πολυτελείας, η Violetta Valery και ένας νεαρός επαρχιώτης αριστοκράτης, ο Alfredo Germont, ερωτεύονται και εγκαταλείπουν την κοσμική ζωή του Παρισιού. Ζουν ευτυχισμένοι για ένα μικρό διάστημα στην εξοχή με έξοδα της Violetta, αφού ο Alfredo δεν έχει δικά του εισοδήματα, αλλά συντηρείται από τον πατέρα του. Αυτός όμως δεν μπορεί να δεχθεί αυτό τον δεσμό, καθώς πιστεύει ότι ατιμάζει το όνομά του και ζητά από την Violetta να εγκαταλείψει τον γιο του για το καλό της οικογένειάς του. Εκείνη με αυταπάρνηση αποδέχεται την παράκληση και επιστρέφει στο Παρίσι, ωστόσο η θυσία της παρεξηγείται από τον Alfredo. Οι δύο νέοι ξανασμίγουν όταν πια είναι πολύ αργά, αφού η Violetta είναι πολύ άρρωστη από φυματίωση και τελικά πεθαίνει στην αγκαλιά του αγαπημένου της.

Συντελεστές της Παράστασης

Μουσική διεύθυνση – Διεύθυνση Συμφωνική Ορχήστρα του Θεάτρου Στανισλάφσκι: Felix Korobov
Σκηνοθεσία: Alexander Titel
Σκηνικά: Vladimir Arefiev
Διεύθυνση χορωδίας: Stanislav Lykov

ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΕΡΤΙΤΛΟΥΣ

Πού:Θέατρο Badminton, Ολυμπιακά Ακίνητα, Άλσος στρατού, Γουδή
Πότε: 22, 23 και 24 Νοεμβρίου στις 20:30
Τιμές εισιτηρίων 30€, 45€, 60€, 75€, 90€
Φοιτητικό & Ανέργων: 20€
Προπώληση εισιτηρίων viva.gr / 13855 / abcd.gr / /210 8840600

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στις 11:00 π.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

    • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις τρεις διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την όπερα “La Traviata” στο Θέατρο Badminton την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στις 20:30 το βράδυ
    • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τον νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
    • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
    • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
    • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
    • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
    • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
    • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr“, nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμoύς από το 1 ως το 122 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Κική Μαλέρδου

2. Βασίλης Παπαδέας

3. Ελίνα Χαβελέ

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.