Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για τον “Μολυβένιο Στρατιώτη” στο Θέατρο Γκλόρια (25/11)

Το infokids και το Θέατρο Γκλόρια δίνουν την δυνατότητα σε τρεις τυχερούς θεατρόφιλους αναγνώστες να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την υπέροχη παιδική παράσταση “Ο”Μολυβένιος Στρατιώτης” την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στις 11:30 το πρωί.

Λίγα λόγια για το έργο:

Η κλασική και απαράμιλλη αυτή ιστορία, που πραγματεύεται τη δύναμη της αγάπης και της θυσίας, παίρνει καινούργιες διαστάσεις στη μουσικο-θεατρική της διασκευή, αναφερόμενη στα σημαντικά θέματα της προβληματικής εποχής που βιώνουμε όλοι. Τα εγκλωβισμένα συναισθήματα των παιδιών, η εμμονή στην τελειότητα, η διαφορετικότητα, η σκληρότητα και η αγάπη, είναι θέματα που αναδιπλώνονται και βρίσκουν την λύση τους μέσα από το γνωστό παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν διασκευασμένο με ένα εντελώς πρωτότυπο τρόπο.

Συντελεστές:

Οι χορογραφίες του Αλέξανδρου Κουζίτσκιν, τα γνωστά τραγούδια σε ενορχηστρώσεις του Αλέκου Μπαζάνη, η σκηνογραφία της Δέσποινας Βολίδη και τα πρωτότυπα κουστούμια της Ιωάννας Κουρμπέλα, συνθέτουν μια παράσταση ποιότητας η οποία πλαισιώνεται από εννέα ηθοποιούς, τραγουδιστές και χορευτές που ειδικεύονται στo μιούζικαλ.

Παίζουν οι ηθοποιοί κατ’ αλφαβητική σειρά:
Σταύρος Βόλκος, Στέλιος Κέλερης, Νεφέλη Μαρκάκη, Γιώργος Νάσιος, Άντεια Ολυμπίου, Γιάννης Πλιάκης, Πέτρος Πολίτης, Γιάννης Φίλιας, Άννα Φιλιππάκη

Ο Ρόμπερτ Γουίλλιαμς και η Μαριάννα Τόλη θα ερμηνεύσουν το τραγούδι της έναρξης σε σύνθεση Ρόμπερτ Γουίλλιαμς.

Πού: Θέατρο Γκλόρια, Ιπποκράτους 7, Αθήνα,
Πότε: Κάθε Κυριακή στις 11:30 το πρωί και στις 15:00

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 23 Nοεμβρίου στις 12 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 3 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

    • Το infokids και το Θέατρο Γκλόρια δίνουν την δυνατότητα σε τρεις τυχερούς θεατρόφιλους αναγνώστες να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την υπέροχη παιδική παράσταση “Ο”Μολυβένιος Στρατιώτης” την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στις 11:30 το πρωί.
    • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
    • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
    • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
    • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
    • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
    • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
    • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr“, nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμoύς από το 1 ως το 387 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Στέφανος Χατζαράς

2. Βασίλης Πέτρου

3. Όλγα Κατσαρού

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.