- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Κερδίστε 3 παιδικά ρουχαλάκια από το Marelvin baby

Για τους λιλιπούτειους πρωταγωνιστές της ζωής μας θέλουμε πάντα να τους εξασφαλίζουμε τα ωραιότερα και πιο καλόγουστα ρούχα γιατί δεν χορταίνουμε να τα καμαρώνουμε και να κοιτάζουμε. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι το καλό γούστο και οι προσεγμένες επιλογές ρούχων είναι κάτι που ο γονιός με τον τρόπο του εμφυσύει στο παιδί. Η σημερινή μας προσφορά είναι ένα τρία δωράκια για παιδιά που θέλουν να ξεχωρίζουν και να εντυπωσιάζουν.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Marelvin baby [2] προσφέρει σε διαγωνισμό ένα πλήρες σετ “Angel wings” φορμάκι-σεντονάκι/σελτεδάκι-σαλιάρα για μωρό 0-12μηνών αξίας 63 ευρώ, ένα φουστάκι tutu ροζ για μωρό 0-24 μηνών αξίας 29 ευρώ και ένα Luxury baby lace, ολόσωμο στράπλες δαντελένιο φορμάκι για παιδιά 0μηνών-4ετών(6ετών) σε ροζ χρώμα αξίας 37 ευρώ, που θα κερδίσουν τρεις τυχεροί αναγνώστες

Ας γνωρίσουμε το Marelvin baby [2]

Η δημιουργία της εταιρίας “Marelvin baby” [2] ξεκίνησε από την απεριόριστη αγάπη προς τις κόρες της δημιουργού, Μάρσια και Ελβίνα, αλλά και για όλα τα παιδάκια του κόσμου!Με βασικό στόχο λοιπόν αυτήν την αγάπη αλλά και το σεβασμό προς τις πιο σημαντικές στιγμές-ορόσημα της ζωής σας, το Marelvin baby [2] προσπαθεί να υλοποιήσει με προθυμία τα όνειρά μικρών και μεγάλων. Με προσήλωση στη λεπτομέρεια και στην ποιότητα αλλά με σύνθημα “Όρια στη φαντασία δεν υπάρχουν!” μας προσκαλεί να γνωρίσουμε τις υπέροχες δημιουργίες για όλες τις περιστάσεις και εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής. Πρωτότυπες μπομπονιέρες,προσκλητήρια και χειροποίητες κατασκευές που αποπνέουν σκανταλιά και τρυφερότητα, γλυκύτητα και μαγεία,πολυτέλεια και τελειότητα υλοποιούν το όνειρό σας για μια τελετή γάμου ή βάπτισης ονειρεμένη, που δεν θα φθαρεί ποτέ με το πέρασμα του χρόνου γιατί θα έχει χαραχθεί βαθιά μέσα στην ψυχούλα σας.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στις 11:00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr [3]“, nethall.gr [4], KERDISETO [5] , www.jaba.gr [6], www.tixerakias.com [7], www.saveandwin.gr [8]

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμoύς από το 1 ως το 842 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Αλεξάνδρα Μίσσα- ένα πλήρες σετ “Angel wings” φορμάκι-σεντονάκι/σελτεδάκι-σαλιάρα για μωρό 0-12μηνών αξίας 63 ευρώ

2. Γιώργος Οικονόμου- ένα φουστάκι tutu ροζ για μωρό 0-24 μηνών αξίας 29 ευρώ

3. Λευκοθέα Ζέρβα- ολόσωμο στράπλες δαντελένιο φορμάκι για παιδιά 0μηνών-4ετών(6ετών) σε ροζ χρώμα αξίας 37 ευρώ