- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Κερδίστε 3 τεστ Παπ από το “Healthy Lady”, Κέντρο Μαιευτικής-Γυναικολογίας, Παιδικής και Εφηβικής Γυναικολογίας

Το infokids.gr σε συνεργασία με το “Healthy Lady”,  το Κέντρο Μαιευτικής-Γυναικολογίας, Παιδικής και Εφηβικής Γυναικολογίας, σας παρέχουν δωρεάν 3 τεστ Παπανικολάου, την πιο βασική εξέταση για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

Λίγα λόγια για την εξέταση κατά Παπανικολάου

Ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας είναι ο δεύτερος πιο συνηθισμένος καρκίνος στις γυναίκες παγκοσμίως, προκαλώντας περίπου 328.000 θανάτους ετησίως.

Είναι ο δεύτερος συχνότερος καρκίνος σε γυναίκες κάτω των 45 ετών. Στην Ευρώπη, κάθε μέρα πεθαίνουν περίπου 40 γυναίκες από καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.

Στην Ελλάδα περίπου 500 Ελληνίδες πεθαίνουν από την πάθηση αυτή.

Η καλύτερη αντιμετώπιση είναι η πρόληψη με την τακτική εξέταση κατά Παπανικολάου. Το τεστ Παπανικολάου είναι μία απλή εξέταση για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

Σύμφωνα με τις οδηγίες των επιστημονικών εταιρειών American Cancer Society (ACS), American Society for Colposcopy and Cervical Pathology (ASCCP), και American Society for Clinical Pathology (ASCP),

ο έλεγχος για καρκίνο του τραχήλου της μήτρας με τεστ Παπανικολάου πρέπει να ξεκινά από την ηλικία των 21 ετών.

Είναι μία απλή εξέταση που χρειάζεται λιγότερο από δέκα λεπτά και μπορεί να σώσει τη ζωή σας!

Ας γνωρίσουμε το “Healthy Lady”

Στο “Healthy Lady” κάθε Γυναίκα, Έφηβη, ακόμα και μικρά κορίτσια, απολαμβάνουν σύγχρονες Ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Η συνεργασία ειδικών, όπως Μαιευτήρα Χειρουργού Γυναικολόγου, Πλαστικού Χειρουργού, Ειδικού Αισθητικής Ιατρικής, αλλά και άλλων συναφών με τη Γυναίκα ειδικοτήτων (όταν αυτές χρειαστούν), όπως Δερματολόγου, Παιδοδερματολόγου, Ψυχολόγου και Παιδοψυχολόγου, Διατροφολόγου Αισθητικού κ.λπ, εξασφαλίζει καλύτερη παροχή Ιατρικής Φροντίδας και συγκεντρώνει σε ένα χώρο όλα όσα ζητάει η Γυναίκα του Σήμερα.  Με ειλικρίνεια, καλή διάθεση, με σύγχρονες και τεκμηριωμένες γνώσεις, μέσα σε άνετο, διακριτικό και ευχάριστο περιβάλλον, προσφέρουμε λύσεις για θέματα που αφορούν τη σύγχρονη Γυναίκα, σφαιρικά.

“Healthy Lady”
Μουσών 1 (Λεωφ. Κηφισίας και γέφυρα Κατεχάκη, πλησίον Μαιευτηρίου “ΛΗΤΩ”),  Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 69 19 219

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου στις 14 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 3 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr [2]“, nethall.gr [3], http://kerdise-to.gr/ [4], www.jaba.gr [5], www.tixerakias.com [6], www.saveandwin.gr [7]

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμoύς από το 1 ως το 423 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχερές νικήτριες είναι:

1. Αλεξάνδρα Βλάχου

2. Φωτεινή Γιακουμάτου

3. Ελένη Γιανναράκου