Κερδίστε 5 αναμνηστικά δώρα της νέας ταινίας κινουμένων σχεδίων “Γάτος Σπιρουνάτος”!

Το infokids.gr και η εταιρεία UIP προσφέρουν σε 5 τυχερούς αναγνώστες τη δυνατότητα να κερδίσουν ένα από τα πέντε συλλεκτικά αναμνηστικά δώρα της νέας τρισδιάστατης ταινίας κινουμένων σχεδίων της Dreamworks “Γάτος Σπιρουνάτος”.

Συγκεκριμένα, δηλώνοντας μέρος στο διαγωνισμό μας, διεκδικείτε τα εξής δώρα:

1 στρώμα-χαλάκι χορού,

2 σακίδια,

2 μολυβοθήκες

Λίγα λόγια για την ταινία:

Το νέο τρισδιάστατο animation από την Dreamworks (How To Train Your Dragon, Shrek, Kung Fu Panda) βγάζει νύχια, αλλά την ίδια στιγμή σε ξελογιάζει νιαουρίζοντας ναζιάρικα με τη φωνή του Αντόνιο Μπαντέρας! Ο μικρόσωμος και μόνιμα ερωτοχτυπημένος Γάτος Σπιρουνάτος, χρήζεται πρωταγωνιστής σε μια ταινία όλη δική του γιατί, μπορεί να τον γνωρίσαμε δίπλα στον ένα και μοναδικό Σρεκ, αλλά καιρός δεν είναι να μάθουμε επιτέλους από πού κρατάει η σκούφια ή μήπως να λέγαμε καλύτερα οι μπότες του; Ποιο είναι άραγε το ποιόν και παρελθόν του ψιψίνου που ομολογουμένως κλέβει την παράσταση άμα τη εμφανίσει, πόσο μάλλον όταν προσπαθεί με τη βοήθεια του Χάμπτι Ντάμπτι και της Κίτι της Ελαφροπατούσας να κλέψουν τη Χήνα με τα Χρυσά Αυγά ενώ την ίδια στιγμή εκείνος καλείται να αποφύγει τα βέλη του έρωτα;

ΑΠΟ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ

Βρείτε το στο Facebook: http://www.facebook.com/#!/pages/Puss-In-Boots-%CE%93%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%A3%CF%80%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%82-GR/143156105763140

Puss In Boots © 2011 DreamWorks Animation L.L.C.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, στις 12.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 5 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids.gr και η εταιρεία UIP προσφέρουν σε 5 τυχερούς αναγνώστες τη δυνατότητα να κερδίσουν ένα από τα πέντε συλλεκτικά αναμνηστικά δώρα της νέας τρισδιάστατης ταινίας κινουμένων σχεδίων της Dreamworks “Γάτος Σπιρουνάτος”
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με e-mails. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr“, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, jaba, www.tixerakias.com.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμούς από το 1 ως το 765 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 5 τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Ολυμπία Ξυλένιου- ένα στρώμα χορού

2. Μυρσίνη Παναγιωτοπούλου- σακίδιο

3. Ιωάννης Πανούτσος- σακίδιο

4. Ρούλα Ρεντίφη- μολυβοθήκη

5. Κωνσταντία Ζαχαροπούλου- μολυβοθήκη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.