- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της παιδικής κινηματογραφικής ταινίας “Το μεγάλο ταξίδι της Ζαράφα” στον Κινηματογράφο Ίλιον (3/11)

Το infokids εξασφάλισε και διαθέτει κατόπιν κλήρωσης σε πέντε τυχερούς αναγνώστες από μια διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την avant premiere της παιδικής κινηματογραφικής ταινίας “Το μεγάλο ταξίδι της Ζαράφα” στον Κινηματογράφο Ίλιον το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 4 το μεσημέρι.

H υπόθεση της ταινίας:

Κάτω από ένα δέντρο μπαομπάμπ ένας σοφός παππούς διηγείται μια ιστορία στα παιδιά που έχουν μαζευτεί γύρω του: την ιστορία της αιώνιας φιλίας μεταξύ του Μάκι, ενός αγοριού 10 ετών από την Αφρική και της Ζαράφα, μιας ορφανής καμηλοπάρδαλης, που ο Πασάς της Αιγύπτου αποφάσισε να στείλει σα δώρο στον Βασιλιά της Γαλλίας, Κάρολο Ι. Ο Χασάν, ο Πρίγκιπας της ερήμου, εξουσιοδοτημένος από τον Πασά, αναλαμβάνει να παραδώσει τη Ζαράφα στην Γαλλία. Όμως ο Μάκι, έχει αποφασίσει να κάνει τα πάντα για να εμποδίσει τον Χασάν να πετύχει τον στόχο του και ρισκάρει ακόμη και τη ζωή του προκειμένου να φέρει την αγαπημένη του φίλη καμηλοπάρδαλη πίσω στην πατρίδα της και το φυσικό της περιβαλλον! Έτσι, ένα μεγάλο ταξίδι ξεκινάει για τον Μάκι και την Ζαράφα που θα τους πάει από το Σουδάν στο Παρίσι, περνώντας από την Αλεξάνδρεια, την Ελλάδα, τη Μασσαλία, τις χιονισμένες Άλπεις, ταξιδεύοντας με ένα μεγάλο αερόστατο! Στο ταξίδι αυτό θα έχουν μαζί τους τις δίδυμες ιερές αγελάδες, Μουν και Σουν, θα συναντήσουν την όμορφη Ελληνίδα πειρατίνα Μπουμπουλίνα και θα μοιραστούν εμπειρίες που θα δυναμώσουν τη φιλία και την αγάπη τους για πάντα.

Συντελεστές

Γαλλία (2009) – Διάρκεια: 78′

Σκηνοθέτες:

Ρεμί Μπεζανσόν, Ζαν – Κριστόφ Λι

Παραγωγοί:

Βαλερί Σερμάν, Κριστόφ Ζανκοβίτς

Prima Linea Productions, Βιβιέν Ασλανιάν

Σενάριο και διάλογοι:

Ρεμί Μπεζανσόν, Αλεξάντερ Αμπελά

Προσαρμογή:

Ρεμί Μπεζανσόν

Graphic design:

Ζαν – Κριστόφ Λι

Πρωτότυπη μουσική:

Λοράντ Περέζ ντελ Μαρ

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στις 14 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 5 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr [2]“, nethall.gr [3], http://kerdise-to.gr/ [4], www.jaba.gr [5], www.tixerakias.com [6], www.saveandwin.gr [7]

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμoύς από το 1 ως το 349 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Μαριάννα Αναστασίου

2. Μαρίνος Μπαλάσκας

3. Βούλα Θεοδόση

4. Παρθένα Διαμαντίδου

5. Αικατερίνη Αλετουράκου