- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Κερδίστε 5 κολιέ με το όνομά σας από πλέξιγκλας δια χειρός Personart

Τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ είναι απαραίτητα συμπληρώματα για ένα επιτυχημένο στιλ ντυσίματος. Όσα κοσμήματα κι αν έχουμε πάντα αναζητούμε εκείνο το κομμάτι που μας λείπει και θα συμπληρώσει ιδανικά την γκαρνταρόμπά μας. Τι λέτε λοιπόν, για ένα κολιέ μοναδικό που θα έχει ως κεντρικό του στοιχείο το όνομά σας κατασκευασμένο από πλέξιγκλας δια χειρός Personart [2] και της δημιουργού Άντζι Ανδριτσοπούλου;

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε ένα από τα πέντε κολιέ με το όνομα σας από πλέξιγκλας δια χειρός Personart [3]. To κολιέ διατίθεται με αλυσίδα (χρυσή ή ασημένια) ή κορδόνι καθώς και στα ακόλουθα χρώματα (mirror,black,silver,gold) και black, red fluo, green fluo, clear fuxia, clear red, clear purple, clear orange, clear blue.

Ας γνωρίσουμε την Personart

Η Άντζυ Ανδριτσοπούλου, μανούλα και δημιουργός της Personart [3] είχε κερδίσει την αγάπη του κόσμου μέσα από την εμφάνισή της στον Πρωινό Καφέ ως μοντέλο της Ελένης Μενεγάκη. Η Personart [3] ειδικεύεται στην δημιουργία προσωπικών δώρων που κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας. Οι δημιουργίες ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την κομψότητά τους που επιτυγχάνεται με την συνεργασία εξειδικευμένων συνεργατών. Μάλιστα, η σειρά “accessories by personart “ είναι διαθέσιμη και σε επιλεγμένα καταστήματα.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στις 14:00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr [4]“, nethall.gr [5], KERDISETO [6] , www.jaba.gr [7], www.tixerakias.com [8], www.saveandwin.gr [9]

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμoύς από το 1 ως το 2.549 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Αναστασία Ιωακειμοπούλου

2. Ερμίνα Μήλα

3. Αντωνία Κουμαδοράκη

4. Σταυρούλα Μπιτζήλου

5. Χρυσούλα Καραχρήστου