- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Κερδίστε 6 σετ dvd της νεανικής σειράς ΤΖΟΝΑΣ – The Complete Season!

Tο Infokids.gr χαρίζει σε 6 τυχερούς από ένα σετ που αποτελείται από 3 dvd το καθένα, με τον πλήρη πρώτο κύκλο επεισοδίων της αγαπημένης νεανικής σειρά ΤΖΟΝΑΣ – The Complete Season!

Ο Πλήρης Πρώτος Κύκλος (21 επεισόδια)

Ετοιμαστείτε να ροκάρετε και να ξεσηκώσετε το σπίτι με όλα τα επεισόδια του πρώτου κύκλου επεισοδίων από τις περιπέτειες των ΤΖΟΝΑΣ! Ο Κέβιν, ο Νικ και ο Τζο βάζουν τα δυνατά τους για να ισορροπήσουν ανάμεσα στη ζωή τους ως διάσημοι ροκ σταρ και φυσιολογικοί μαθητές! Το διασκεδαστικό βέβαια είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα… φυσιολογικό στη ζωή σου όταν ανήκεις στο πιο καυτό νεανικό συγκρότημα της γης! Πίσω από τα φανταχτερά ρούχα και τις κιθάρες, είναι απλά τρία αγόρια που θέλουν να ζήσουν το όνειρό τους! Μοιραστείτε τις εμπειρίες τους και δείτε τη ζωή μέσα από τα μάτια τους στα 21 επεισόδια του πρώτου κύκλου. Επίσης, απολαύστε τα τρία ξεκαρδιστικά βίντεο «Σου την έφεραν οι JoBro» αλλά και τις μοναδικές πρόσθετες παροχές που περιλαμβάνουν τα 3 DVD αυτής της συλλογής και ζήστε ατέλειωτες ώρες διασκέδασης για όλη την οικογένεια!

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 7 ΩΡΕΣ & 54’

ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ: EΛΛΗΝΙΚΑ, ΑΓΓΛΙΚΑ

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ:

Μέρος 1: «Σου την έφεραν οι JoBro! Πάρτυ έκπληξη»

Μέρος 2: «Σου την έφεραν οι Τζόνας! Κάνοντας έκπληξη στον Τζόρντιν Σπαρκς»

Μέρος 3: «Γκάφες από τα γυρίσματα»

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email). Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 27 Απριλίου, στις 2.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 6 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Tο Infokids.gr χαρίζει σε 6 τυχερούς από ένα σετ που αποτελείται από 3 dvd το καθένα, με τον πλήρη πρώτο κύκλο επεισοδίων της αγαπημένης νεανικής σειρά ΤΖΟΝΑΣ – The Complete Season!, με δεκτές συμμετοχές από τη Μ. Τρίτη 19 Απριλίου έως και την Τετάρτη 27 Απριλίου, στις 12.00 μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 20 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 20 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 6 αριθμούς από το 1 ως το 1.240 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Η κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί. Ας δούμε τους τυχερούς νικητές:
1) Άννα Παπαγεωργίου
2) Δημήτρης Αλεξόγλου
3) Όλγα Τεφτσή
4) Νικόλαος Παναγιώτου
5) Τριαντάφυλλος Λαδάς
6)Τάκης Μαγιάτης