- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Κινήτηρας Studio: Πρόγραμματα fitness για παιδιά (από 18/9)

Ο Κινητήρας Studio τη φετινή χρονιά εμπλουτίζει το πρόγραμμα δραστηριοτήτων που απευθύνεται στα παιδιά. Οι μικροί μας φίλοι, μπορούν να συμμετέχουν στις ποικίλες δραστηριότητες που αποσκούν στην ενδυνάμωση σώματος και πνεύματος.

KiDitiras δημιουργικός χορός με την Ευγενία Σιγαλού

Όταν το παιδί μπορεί να εκφράσει με δημιουργικούς τρόπους όσα αισθάνεται, σκέφτεται και παρατηρεί, νιώθει ελεύθερο. Ο χορός παρέχει τη δυνατότητα σωματικής έκφρασης και καλλιεργεί τη φαντασία, όταν συνοδεύεται από μια δημιουργική διάθεση. Παιχνίδι, αυτοσχεδιασμός, ρυθμός και μουσική αποτελούν τα εργαλεία, μέσω των οποίων τα παιδιά θα αναπτύξουν τις ικανότητές τους, ψυχοσωματικές και πνευματικές. Ο δάσκαλος-συντονιστής είναι πάντα κοντά, για να βοηθά και να χαίρεται μαζί τους.

[Τρίτη 16.00 – 17.00 (ηλικίες 7 -12), Πέμπτη 16.00 – 17.00 (ηλικίες 4,5 – 6,5), έναρξη 18/9]

Κινητήρας Family χορός και θέατρο για Γονείς & Παιδιά. Καθοδηγεί η Βίκυ Αδάμου

Μέσα από κοινές ασκήσεις οι ενήλικες και τα παιδιά θα φτιάξουν ένα κοινό τόπο επικοινωνίας. Ο χορός, το θεατρικό παιχνίδι, η μουσική και ο αυτοσχεδιασμός θα είναι τα εργαλεία με τα οποία θα ανακαλύψουμε καινούργιες μορφές συνύπαρξης εξασκώντας τη σωματική επαφή και τη φαντασία μας . Ένα μάθημα δώρο για να φρεσκάρει την καθημερινότητα μας και να τονώσει τις ενδοικογενειακές σχέσεις μ ένα πρωτότυπο και διασκεδαστικό τρόπο.

[Τετάρτη 17.00-18.00, έναρξη 19/9] 

Κινητήρας studio artistic residency
Ερεχθείου 22, Ακρόπολη
210.9248 328