Κινήτηρας Studio: Πρόγραμματα fitness για παιδιά

Ο Κινητήρας Studio τη φετινή χρονιά εμπλουτίζει το πρόγραμμα δραστηριοτήτων που απευθύνεται στα παιδιά. Οι μικροί μας φίλοι, μπορούν να συμμετέχουν στις ποικίλες δραστηριότητες που αποσκούν στην ενδυνάμωση σώματος και πνεύματος.

Θέατρο με την Βίκυ Αδάμου
κάθε Τετάρτη 17.00 – 18.00 ( για ηλικίες 5 – 12 χρονών)

Η θεατρική εμπειρία δίνει στα παιδιά την δυνατότητα να ανακαλύψουν την φωνή και το σώμα τους, ακόμα τα βοηθάει να αναπτύξουν ένα πλούσιο λεξιλόγιο, το οποίο θα χρησιμοποιήσουν όταν θέλουν να μιλήσουν για τα συναισθήματα και να σκιαγραφήσουν τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι τα αντιμετωπίζουν. Με οδηγό το σύγχρονο παραμύθι, τα παιδιά θα παίξουν με τον λόγο, τον ρόλο και τη φαντασία. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών.

Δημιουργικός Χορός με την Ευγενία Σιγαλού
Κάθε Τρίτη 16.00 – 17.00 (για ηλικίες 7-12)
κάθε Πέμπτη 16.00 – 17.00 (για ηλικίες 4,5-6,5)

Όταν το παιδί μπορεί να εκφράσει με δημιουργικούς τρόπους όσα αισθάνεται, σκέφτεται και παρατηρεί,νιώθει ελεύθερο. Ο χορός παρέχει τη δυνατότητα σωματικής έκφρασης και καλλιεργεί τη φαντασία,όταν συνοδεύεται από μια δημιουργική διάθεση. Παιχνίδι, αυτοσχεδιασμός, ρυθμός και μουσική αποτελούν τα εργαλεία,μέσω των οποίων τα παιδιά θ’αναπτύξουν τις ικανότητές τους,ψυχοσωματικές και πνευματικές. Ο δάσκαλος-συντονιστής είναι πάντα κοντά,για να βοηθά και να χαίρεται μαζί τους.

Capoeirakid
Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 16.00-17.00 (για ηλικίες 7-12) με τον CONTRA MESTRE PAULINHO

Η capoeira είναι μια μορφή τέχνης που συνδυάζει μουσική, τραγούδι, χορό, πολεμικές τέχνες κι ακροβατικά. Η capoeira παίζεται μέσα σε ένα κύκλο φίλων που χειροκροτούν και τραγουδούν στο ρυθμό παραδοσιακών οργάνων που χρησιμοποιούνται απο τις απαρχές της. Τα παιδιά λατρεύουν να ασκούνται με capoeira γιατί οι κινήσεις είναι εύκολες να τις μάθουν, διασκεδαστικές κι ενδιαφέρουσες.Επίσης η capoeira αναπτύσσει την αυτοπεποίθηση και τη θετική σκέψη ενώ τα παιδιά μαθαίνουν να συνεργάζονται μέσα σε μια ομάδα και να έχουν θετική συμπεριφορα.

Κινητήρας studio artistic residency
Ερεχθείου 22, Ακρόπολη
210.9248 328