- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Κοπέλες δοκιμάζουν ομαδικό σεξ από την ηλικία των 15!

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία από την επιστημονική έρευνα, τριών πανεπιστημιακών κλινικών και του Πανεπιστημίου της Βοστώνης στα οποία αποκαλύπτεται ότι μία στις 13 κοπέλες έχει δοκιμάσει ομαδικό σεξ!

Συγκεκριμένα στην έρευνα συμμετείχαν 330 κοπέλες. Σε αυτές, η μία στις 13 έχει δοκιμάσει από την ηλικία των 14 έως αυτών των 20, την σεξουαλική επαφή με περισσότερα από ένα άτομα.

Το ανησυχητικό όμως δεν είναι αυτό, αλλά το ότι το 47% των συμμετεχόντων κοριτσιών είπε πως κάποιος από τα άτομα με τα οποία είχαν ομαδικό σεξ, δεν φορούσε προφυλακτικό, ενώ ανησυχία προκαλεί επίσης, η απάντηση που έδωσαν οι μισές τουλάχιστον κοπέλες.

Σύμφωνα με αυτές, το ομαδικό σεξ έγινε αφού δέχθηκαν εκφοβισμό πίεση, ενώ πολλές είπαν πως βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών.

Οι κοπέλες, όλες μεγαλύτερες από την ηλικία των 20 είπαν πως κατά μέσο όρο δοκίμασαν να έχουν σεξουαλική επαφή με παραπάνω από ένα άτομα.

Ωστόσο παρά το γεγονός πως οι περισσότερες είπαν πως το μετάνοιωσαν μετά την πράξη, στην συνέχεια υποστήριξαν πως τους άρεσε και υπό άλλες συνθήκες θα ξαναδοκίμαζαν.