- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Μαγευτικές εμφανίσεις για αξέχαστες εορταστικές στιγμές

H μαγεία των Χριστουγέννων επιστρέφει στα καταστήματα Prénatal και η κολεξιόν Φθινόπωρο-Χειμώνας εμπλουτίζεται με πολλές προτάσεις, ιδανικές για να γιορτάσουμε με χαρά και στυλ τις ημέρες των εορτών.

Για το νεογέννητο η Prénatal προτείνει φορμάκια, body, παπουτσάκια και καλτσάκια στους τόνους του λευκού και του κόκκινου, με στάμπες από τους χαριτωμένους χαρακτήρες της Disney σε χριστουγεννιάτικη έκδοση. Η Χριστουγεννιάτικη σειρά περιλαμβάνει επίσης ένα σετ δώρου, το οποίο αποτελείται από σκουφάκι-κουνελάκι και μαλακά σενίλ παπουτσάκια αγκαλιάς, συσκευασμένα σε σακουλάκι από οργάντζα.

Για τα κορίτσια baby και kid από 0 έως 8 ετών τα ρούχα της σειράς περιλαμβάνουν αμάνικα φορέματα από βελούδο σε κόκκινο, γκρι και μπλε, καρό φούστες, πλεκτά φορέματα με πλεξίδες και φρου-φρου από σατέν, αλλά και προτάσεις για κάθε μέρα, όπως jeans και t-shirts εμπλουτισμένα με κεντήματα, ένθετα από tartan, στάμπες με τις πριγκίπισσες της Disney και χαριτωμένες Minnie.

Για τα αγοράκια, το χριστουγεννιάτικο look της Prénatal περιλαμβάνει κομψά και σπορτίφ ρούχα. Το κλασικό λευκό πουκάμισο φοριέται με το γιλέκο στους τόνους του κόκκινου και του μπλε, το καφέ μάλλινο παντελόνι συνδυάζεται τέλεια με την πλεκτή ζακέτα με μπλε πλεξίδες, ενώ τα πόλο και τα t-shirts με διασκεδαστικά ζωάκια, όπως ελάφια, πιγκουίνους και χιονάνθρωπους είναι ιδανικά για κάθε περίσταση.

Η μαγεία των Χριστουγέννων δεν τελειώνει εδώ! Σε όλα τα καταστήματα Prénatal σας περιμένουν πολλές προτάσεις δώρου, όπως διασκεδαστικά πιτζαμάκια Άγιος Βασίλης, αντιολισθητικά καλτσάκια, χαριτωμένες στέκες και πολλά ακόμα αξεσουάρ με χριστουγεννιάτικα ένθετα και σχέδια.