- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Μαρία Μπεκατώρου: Το «Μaster Chef Junior» απελευθέρωσε το παιδί που έχω μέσα μου

Εν αναμονή του «Μaster Chef Junior», η παρουσιάστριά του Μαρία Μπεκατώρου μιλά για την εμπειρία της στην παρουσίαση του εκπομπής που πλαισιώνεται από παιδιά και τα αισθήματα που της γεννήθηκαν κατά τη διάρκειά της.

Η παρουσιάστρια σε συνέντευξη που έδωσε στο ΤV Έθνος δήλωσε για την εμπειρία της στο “Master Chef Junior”: «Όλο αυτό το πράγμα που έζησα μου έχει αφήσει μία πολύ γλυκιά, μία πολύ παιδική γεύση… Η εμπειρία αυτή που μου χάρισε το “Master Chef Junior” ήταν πολύ καλύτερη απ’ ό,τι τη φανταζόμουν».

Η ίδια όμως ένιωσε και πάλι παιδί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων;

“Προσωπικά νιώθω έτσι κι αλλιώς παιδί… Λατρεύω τα παιδιά, παίζω πάρα πολύ μαζί τους και γενικότερα έχω μία απίστευτα παιδική διάθεση… Αποτέλεσμα; Το “Master Chef Junior” εννοείται πως απελευθέρωσε αυτό το παιδί που έχω μέσα μου ακόμα πιο πολύ και το καταευχαριστήθηκα. Νομίζω πως είναι ευλογία το να μπορεί κανείς να νιώθει πού και πού έστω και λίγο παιδί… Γιατί το να νιώθεις παιδί, είναι ένα από τα πιο αθώα και γλυκά συναισθήματα, συν του ότι πιστεύω πως είναι και αναζωογονητικό (γέλια). Τα παιδιά είναι ζωή, είναι χαρά…”