«Μπαμπά, τι είναι το σεξ;»… και άλλες ιστορίες οικογενειακής τρέλας

Ο συγγραφέας και πατέρας τριών παιδιών Κώστας Στοφόρος στο βιβλίο αυτό καταθέτει την εμπειρία του, όπως αυτή προκύπτει από τις καθημερινές στιγμές ευτυχίας με τα παιδιά του. Με αμεσότητα, σπαρταριστούς διαλόγους και αρκετή δόση χιούμορ δίνει πολύτιμες συμβουλές για σημαντικά ζητήματα, όπως η σχέση ανάμεσα στ’ αδέλφια και η αντιμετώπιση της ζήλιας. Εξηγεί πώς η σχέση με τη γιαγιά και τον παππού μπορεί να γίνει πιο αρμονική και γιατί η Ζωρζ Σαρρή μιλά για την «υπό κατάργησιν γιαγιά».
Σίγουρα αρκετές φορές θα έχετε πιάσει τον εαυτό σας μπροστά στην απορία: «Πώς να μιλήσουμε στα παιδιά για το σεξ;» Αλλά και εμείς ως γονείς τι πρέπει να γνωρίζουμε για τους υπολογιστές και το διαδίκτυο. Και με την τηλεόραση τι γίνεται; Πόσο και πότε επιτρέπεται η χρήση της;
Η επιτυχημένη σειρά “Δίπλα στο παιδί” θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που συνεπάγεται ο ρόλος του γονιού, ώστε να προσφέρετε στο παιδί σας τη στήριξη, τη σιγουριά και την καθοδήγηση που τόσο έχει ανάγκη.

Κι ακόμη, στο βιβλίο θα βρείτε πολλά στοιχεία για το • Πώς ν’ αξιοποιήσετε ευχάριστα και δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο με την οικογένειά σας. • Πώς ν’ απολαύσετε το Σαββατοκύριακο χωρίς άγχος. • Πώς να οργανώσετε τις διακοπές σας. • Πώς να κάνετε τα πιο επιτυχημένα παιδικά πάρτι.
Στο βιβλίο θα βρείτε διευθύνσεις συμβουλευτικών φορέων για το παιδί και την οικογένεια, χρήσιμες ιστοσελίδες, καθώς και αναφορές σε βιβλία για περαιτέρω μελέτη.

Εκδόσεις Κριτική
Σειρά: Δίπλα στο παιδί
Σελ. 200, ISBN: 978-960-218-595-7

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα
Ο Κώστας Στοφόρος σπούδασε οικονομικά, κινηματογράφο και
δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια.
Συνεργάζεται με τα περιοδικά Παιδί & Νέοι Γονείς και Votre Beauté, όπου
είναι υπεύθυνος για θέματα βιβλίου. Είναι συγγραφέας των βιβλίων Γονείς για
πρώτη φορά, (εκδ. Κριτική), Όποιος αγαπάει (εκ)παιδεύει (εκδ. Κριτική), Μια
εύθραυστη εποχή, Κυνηγότοποι (εκδ. Αίολος), Μια φορά κι έναν καιρό ήταν
ένα νησί (εκδ. Λωτός), του λευκώματος Ίμβρος σε συνεργασία με τη
φωτογράφο Ολυμπία Κρασαγάκη (εκδ. Καστανιώτης), καθώς και του
παραμυθιού Η Φιφή, ο Πίπης ή πώς το πράσινο γύρισε στην πόλη (έκδοση
του ΥΠΕΧM_Ε).