- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Μπότες ugg, το must παπούτσι του χειμώνα

Αμφιλεγόμενο για πολλές παπούτσι καθώς αρκετές γυναίκες -αλλά και άνδρες- υποστηρίζουν ότι πρόκειται για ένα άκομψο και άσχημο ζευγάρι παπούτσια. Ωστόσο τις έχουν τιμήσει πάρα πολλές σταρ και επώνυμες γυναίκες ενώ αποτελεί τη Νο1 επιλογή για τις καθημερινές εμφανίσεις των περισσότερων πλέον γυναικών για τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Πρόκειται για πολύ ζεστά παπούτσια, που φτιάχνονται από αυστραλιανό δέρμα προβάτων και διατίθενται σε πολλά σχέδια και χρώματα από απλά, γήινα όπως μπεζ, καφέ έως έντονα όπως γαλάζιο, κόκκινο, ροζ κλπ. Βέβαια πιο συχνά θα τις δείτε φορεμένες σε μπεζ, γκρι, κόκκινο και μαύρο. Η επιλογή είναι δική σας και ανάλογα με τα χρώματα που ταιριάζουν περισσότερο στη γκαρνταρόμπά σας.

Οι μπότες ugg φοριούνται όλη την ημέρα χαρίζοντάς σας άνεση και ζεστασιά με στιλ. Συνδυάζονται όμορφα με στενά, skinny τζιν ή κολάν με φαρδιά πουλόβερ, φορεματάκια ή μακριές ζακέτες και κάποιο t-shirt από μέσα.

Καλό είναι να τις αποφέυγετε με σορτς και κοντές φούστες ή με φόρμα. Γενικότερα δεν ταιριάζουν με πιο “επίσημα” ρούχα και δεν συστήνονται για βραδινές εξόδους.

Κυκλοφορούν ψηλές και χαμηλές. Ειδικά φέτος κάνουν θραύση οι bailey button, είτε με ένα είτε με τρία κουμπιά, που κάνουν τις ugg να δείχνουν πιο παιχνιδιάρικες.

Πρέπει να γνωρίζεις όμως, ότι όσο ζεστές και αν είναι, οι μπότες αυτές δεν είναι κατάλληλες για τα χιόνια γιατί γλιστράνε πολύ.