- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Μόνο για γονείς που ψάχνουν ροκ ρούχα και αξεσουάρ για τα μωρά τους!

Αν δεν θέλετε μοντέρνα ρούχα, δεν σας αρέσουν τα πρωτότυπα σχέδια… αυτό το άρθρο δεν είναι για εσάς! Αφορά μόνο σε γονείς που αναζητούν ό,τι πιο πρωτότυπο υπάρχει. Γονείς με μωρά που θέλουν να τα ντύνουν cool και ροκ!

Και ναι, επιτέλους άνοιξε το on line shop Babybandana.gr [2] με σούπερ ιδέες για ξεχωριστά φορμάκια, μπλούζες, σαλιάρες και μπιμπερό, ακόμη και γυαλάκια ηλίου!

Let’s take a look now!

Για τους γονείς-λάτρεις των Rolling Stones, στο Babybandana.gr [2] υπάρχει Η ΤΕΛΕΙΑ σαλιάρα! Η πιο Ροκ σαλιάρα για τους μικρούς μας φίλους βγαίνει σε γκρι απόχρωση με vintage επεξεργασία. Τη “γλώσσα” των Rolling Stones σχηματίζουν υπέροχες λαμπερές πέτρες που κάνουν τη διαφορά! Και είναι και από 100% βαμβάκι.

Επίσης ροκ είναι και το κόκκινο κορμάκι REBEL! Η ιδανική επιλογή για όλους τους μικρούς μας επαναστάτες…. Αφήστε τους λοιπόν να δηλώσουν ξεκάθαρα ποιος είναι ο αρχηγός!!! Ένα ξεχωριστό δώρο από την εταιρία Kids Rock, αφού συνδυάζει μοναδικά την ποιότητα με την πρωτοτυπία. 100% Cotton.

Τι άλλο λατρέψαμε; Αυτό το Τ- shirt: «Sister for sale», δηλαδή: «Αδελφή προς πώληση»! Αυτό θα πει “αδελφική αντιπαλότητα”! Η μοναδική ποιότητα από την kids Rock αλλά και οι πιο “έξυπνες ατάκες” είναι σίγουρο πως θα κάνουν το μωρό σας να ξεχωρίζει. Κι ασφαλώς είναι βαμβακερό 100%.

Κι επειδή το μωρό θέλει και την πιπίλα του, λατρέψαμε αυτή την πιπίλα – «Μy mom Rocks». Είναι κατασκευασμένη από μη τοξικά υλικά, λόγω του συμμετρικού σχεδιασμού της, ενισχύει τη σωστή ανάπτυξη του ουρανίσκου, των δοντιών και των ούλων. Δεν περιέχει συστατικά LEAD και PHALATES κι έχει θηλή από σιλικόνη. Πληροί τις προδιαγραφές ασφαλείας της ΕΕ και των ΗΠΑ. Πλένεται άφοβα στο πλυντήριο πιάτων και είναι κατάλληλη για χρήση για μωρά άνω των 3 μηνών.

Τι άλλο μας έφτιαξε στο Babybandana.gr [2]; Τα σούπερ γυαλιά ηλίου! Ειδικά αυτά τα «JBanz χακί παραλλαγής» που είναι η νέα τάση στα γυαλιά ηλίου για νήπια και παιδιά!

Προστατεύει τα μάτια του παιδιού σας και είναι πολύ “κουλ”!
Οι φακοί είναι άθραυστοι, φτιαγμένοι απο 100% πολυάνθρακα, το οποίο αποτελεί το πιο δυνατό υλικό για φακούς και προσφέρει κυρίως 100% προστασία κατά των UV. Διαθέτουν μαλακή θήκη για να τα προστατεύει και υπάρχει δώρο ένα ευλύγιστο λουράκι φτιαγμένο απο Νεοπρέν, αδιάβροχο που προσαρμόζεται εύκολα και είναι άνετο.

Παρακαλώ όμως δείτε και αυτό το χαμηλοκάβαλο παντελονάκι Ghetto! Τρελάθηκα με την πρώτη ματιά! Και είναι από 100% βαμβάκι. Εάν το προτιμήσετε, να γνωρίζετε πως η “φόρμα” του είναι μεγάλη οπότε να υπολογίζετε ένα νούμερο μικρότερο!

Αυτά και πολλά – πολλά ακόμα ροκ ρούχα και αξεσουάρ για τα μωρά σας θα βρείτε κι εσείς μόνο στο σούπερ Babybandana.gr [2]! Κάντε κλικ ΤΩΡΑ ροκ γονείς!