- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Νέα κινητά τηλέφωνα με ειδικό πλήκτρο για το Facebook!

Η HTC ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες την κυκλοφορία δυο νέων κινητών τηλεφώνων κατασκευασμένα εξ’ ολοκλήρου με επίκεντρο την κοινωνική δικτύωση. Πιο συγκεκριμένα, αποτελώντας μέρος της διευρυμένης γκάμας των έξι νέων συσκευών που ανακοινώθηκαν στο Mobile World Congress, τα HTC ChaCha και HTC Salsa ενσωματώνουν ένα εξειδικευμένο Facebook® πλήκτρο, για πρόσβαση με ένα άγγιγμα, στην υπηρεσία του Facebook μέσα από την εμπειρία HTC Sense.

Το εν λόγω πλήκτρο, αναγνωρίζει αυτόματα το περιεχόμενο και σας ειδοποιεί κάθε φορά που σας δίνεται η δυνατότητα να μοιραστείτε περιεχόμενο ή ενημερώσεις προφίλ μέσω Facebook. Με ένα πάτημα αυτού του πλήκτρου, μπορείτε να ανανεώσετε το status σας, να ανεβάσετε μια φωτογραφία, να μοιραστείτε ένα νέο, να κάνετε κράτηση στο αγαπημένο σας εστιατόριο και πολλά ακόμη. Μπορείτε για παράδειγμα να βγάλετε μια φωτογραφία με φίλους και να την ανεβάσετε απευθείας στο Facebook, πατώντας απλά και μόνο αυτό το πλήκτρο, ή να γνωστοποιήσετε στους φίλους σας το μουσικό κομμάτι που ακούτε εκείνη τη στιγμή.

*Τα HTC ChaCha και HTC Salsa θα είναι διαθέσιμα στους καταναλωτές στις κυριότερες αγορές της Ευρώπης και της Ασίας το δεύτερο τρίμηνο του 2011.