Νέα πιάτα με θέα την Ακρόπολη!

Ακόμη κι αν φέτος το καλοκαίρι μείνετε στην Αθήνα, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε διακοπές. Στον τελευταίο όροφο του Hilton, σε μια εκπληκτική βεράντα με θέα τη φωτισμένη Αθήνα, το Galaxy θα είναι και φέτος το αγαπημένο μας meeting point για cocktail και νόστιμο φαγητό παρέα με τον πιο κεφάτο και στιλάτο κόσμο της πόλης.

Ο executive chef Γιάννης Μανίκης έχει προσθέσει νέα πιάτα στο μενού που αξίζει να δοκιμάσετε: ριζότο με τυρί taleggio, μανιτάρια και φασκόμηλο, σπαγγέτι με μελάνι σουπιάς, αχιβάδες και αστακό, σαλάτα ρόκα με ψητά ροδάκινα και πεκάν, φαγκρί puttanesca με ψητή μελιτζάνα και σκόρδο. Η ποικιλία sushi εμπλουτίστηκε με “Special Miura Maki” (σολομός, chutney mango και αβοκάντο) και “Poseidon Nigiri” (λαβράκι, τόνος και φύκια wagame). Στα γλυκά προστέθηκαν η λαχταριστή σφαίρα σοκολάτας Valrhona, η δροσερή πανακότα βανίλια με λάιμ και mango και μια βελούδινη παλέτα σοκολάτας με καραμέλα και mascarpone.

Για την εμπειρία ενός mini BBQ στο τραπέζι σας, επιλέξτε τις προτάσεις πάνω στην πέτρα: χαλούμι, θαλασσινά ή μπριζολάκια, που μπορείτε να ψήσετε με την παρέα σας πάνω σε ζεστές πέτρες από λάβα. Πάντως, οι μπριζόλες T-bone και Rib-eye καθώς και το ζουμερό φιλέτο Omaha Black Angus θα έρθουν στο τραπέζι σας ψημένα στην εντέλεια από την έμπειρη ομάδα του chef. Συνοδέψτε τα με λαχανικά ή τηγανητές πατάτες και φίνο λαδολέμονο, σος από πράσινο πιπέρι ή πικάντικη σος τσιμιτσούρι.

Από τις 18:00, αμέσως μετά το γραφείο, η υπέροχη βεράντα του Galaxy σας περιμένει για χαλαρωτικά cocktail: mojito, margarita, cosmopolitan, apple martini ή ένα από τα καινούρια signature cocktails, όπως το champagne supernova με βανίλια και τριαντάφυλλο ή το Aurora με τζίντζερ και μέντα.
Κλείστε τη βραδιά σας μ’ ένα δείπνο κάτω από τα’ αστέρια στο πιο κοσμοπολίτικο bar-restaurant στην καρδιά της Αθήνας.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, τηλεφωνήστε στο 210-7281407.