Νέα συλλογή Prémaman για τη μέλλουσα μαμά!

Και αυτή τη σεζόν η Prémaman, πιστή στην υπόσχεσή της να πραγματοποιεί τις επιθυμίες της μέλλουσας μαμάς, προσφέρει μεγάλη ποικιλία ρούχων και εσωρούχων εγκυμοσύνης. Πολύχρωμα μπλουζάκια, t-shirts με πρωτότυπα τυπώματα και λουλουδάτα μοτίβα, τουνίκ, φορέματα, τζιν παντελόνια και φούστες, όλα ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν την άνεση και την ασφάλεια που χρειάζεται το μωρό σας πριν έρθει στον κόσμο.

Όποιο κι αν είναι το προσωπικό σας ύφος, όποιοι κι αν είναι οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σας, η Prémaman σας συνοδεύει σε κάθε σας δραστηριότητα. Μέσα από 7 διαφορετικά θέματα, η νέα collection καλύπτει κάθε γούστο και κάθε βαλάντιο.

Sugar Baby Love
Για εσάς που αγαπάτε το κομψό και άνετο ντύσιμο, η σειρά αυτή θα σας κάνει να λάμψετε μέσα από γλυκά κουφετί, ζωηρά κοραλί και φλογερά κόκκινα χρώματα. Μεγάλη ποικιλία από t-shirts, μπλούζες και τουνίκ, συνδυάζονται με τζιν παντελόνια και φούστες μοναδικής φόρμας, που εγγυόνται μοναδική στήριξη του εμβρύου, ενώ αν το επιθυμείτε προσφέρουν κάλυψη της κοιλίτσας σας.

Poetic Army
Τα συναισθήματα μεταβάλλονται έντονα κατά τη διάρκεια της εγγυμοσύνης, με το δυναμισμό να διαδέχεται τη ρομαντική διάθεση. Έτσι ακριβώς και η σειρά αυτή, αντικατοπρίζει την έντονη και αντιθετική προσωπικότητα της εγκύου. Χακί μοτίβα παντρεύονται με απαλά σομόν και κρεμ χρώματα, σε έναν απόλυτα trendy συνδυασμό. Φιόγκοι τυπωμένοι ή προσαρμοσμένοι πάνω σε μπλούζες, ολοκληρώνουν την πολύ αγαπημένη σειρά.

Travel
Τα ταξιδάκια δε λείπουν ποτέ από την άνοιξη και το καλοκαίρι. Η σειρά travel, προτείνει να απολαύσετε τις φετινές σας βόλτες στη θάλασσα φορώντας κομψά φορέματα και ευκολοφόρετες τουνίκ, με μπλε και πορτοκαλί prints.

Blue Mood
Φέτος η άνοιξη και το καλοκαίρι έχουν χρώμα μπλε, με ρίγε και πουά μοτίβα και φλοράλ τυπώματα. Η ανάλαφρη διάθεση συνεχίζεται το καλοκαίρι, όπου αέρινα φορεματάκια φοριούνται πάνω από κολάν και συνοδεύουν τις εμφανίσεις σας δίπλα στο νερό.

Black Story
Κλασική και ασφαλής επιλογή για chic και μίνιμαλ εμφανίσεις, η σειρά Blue Mood απαρτίζεται από τοπάκια σε λευκό, γκρι και μαύρο, t-shirts με έξυπνα τυπώματα και φυσικά το αγαπημένο και δημοφιλές “little black dress”.

Cocoon
Για στιγμές χαλάρωσης και θαλπωρής, η σειρά cocoon σας προσφέρει φαρδιά t-shirt και όμορφα νυχτικάκια, σε πρωτότυπα σχέδια και φτιαγμένα από απαλά βαμβακερά και φίνα μεταξωτά υφάσματα.

Beach
Τέλος, όταν το καλοκαίρι μπει για τα καλά, διασκεδάστε το και αρχίστε τις βουτιές σας, φορώντας μαγιώ με άνετα κοψίματα και υφάσματα.

Επιπλέον, η Premaman, δίνει έμφαση στην ανάγκη σας για απαλότητα και άνεση. Για το λόγο αυτό, δημιουργεί μια νέα πολύ ελαστική σειρά λευκών και μαύρων εσωρούχων, που προσαρμόζονται απόλυτα στις ταχύτατους ρυθμούς μεταβολής του σώματός σας.