Νέα συλλογή PROFESSIONAL BLACK ΚΟΡΡΕΣ

Η πιο ολοκληρωμένη πρόταση ΚΟΡΡΕΣ για επαγγελματική, φυσική λύση σε καθημερινές ανάγκες μακιγιάζ.
Δημιουργήθηκε εμπνευσμένη από τις ανάγκες των make-up artist. Βασίστηκε σε minerals, μία από τις φυσικές εναλλακτικές των συμβατικών επιλογών μακιγιάζ. Εστίασε στο ΜΑΥΡΟ ως το χρώμα που εκφράζει οποιαδήποτε τάση.

Χωρίς ΜΑΥΡΟ, όλα τα χρώματα χάνουν την ένταση και το βάθος τους. Το ίδιο ισχύει και για το πρόσωπο. Η σειρά PROFESSIONAL BLACK χρησιμοποιεί το χρώμα που είναι συνδεδεμένο με τις έννοιες της δύναμης και της έντασης, και το συνδυάζει με συστατικά και υφές που δίνουν εντυπωσιακό, σταθερό αποτέλεσμα, χωρίς συμβιβασμούς σε διάρκεια.

Τα Black Volcanic Minerals είναι το μυστικό πίσω από το δυνατό χρωματικό αποτέλεσμα, προερχόμενο πραγματικά από τα βάθη της γης, που δίνει μοναδική δύναμη και ένταση στο βλέμμα. Ο συνδυασμός τους με άλλα φυσικά δραστικά συστατικά, τόσο ισχυρά ώστε να είναι αποτελεσματικά αλλά και ήπια ώστε να φροντίζουν την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, προστατεύει και δυναμώνει τις βλεφαρίδες, αναδεικνύοντας στο έπακρο το τελικό αποτέλεσμα.

1. Έως 6x περισσότερος όγκος στις βλεφαρίδες
2. Blackest black χρώμα
3. Επαγγελματική ακρίβεια & διάρκεια

Στοιχείο-κλειδί αποτελεί το ειδικά μελετημένο βουρτσάκι με τη μοναδική τεχνική διασταύρωσης των τριχών του, που εξασφαλίζει εφαρμογή χρώματος χωρίς ‘κόμπους’ και μουντζούρες, έως και στις μικρότερου μήκους βλεφαρίδες.

ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

BLACK VOLCANIC MINERALS / Μέταλλα με τονωτικές ιδιότητες, όπως Μαγνήσιο, Ψευδάργυρος, Νάτριο, Κάλιο. Δυναμώνουν και τονώνουν τις βλεφαρίδες, ενώ διατηρούν υψηλά τα επίπεδα ενυδάτωσης, ώστε να αποφεύγεται το σπάσιμό τους.

EΚΧΥΛΙΣΜΑ ΒΑΜΒΑΚΙΟΥ / Μία μοναδική συνέργεια 7 σημαντικών ολιγοσακχαριτών που περιέχονται στο εκχύλισμα Βαμβακιού, προστατεύει και δυναμώνει τις βλεφαρίδες, με τον ίδιο τρόπο που προστατεύει τις ίνες τους βαμβακιού, διατηρώντας την ελαστικότητά τους. Δρα ως φυσικός παράγοντας αναδόμησής τους, ενισχύοντας τη σύνθεση κερατίνης, βασικού δομικού συστατικού των βλεφαρίδων.

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΦΥΚΗ / Ένα μείγμα από δύο εκχυλίσματα άλγης ενεργοποιεί τη μικρο-κυκλοφορία στη βάση των βλεφαρίδων, μειώνοντας τη μακροπρόθεσμη φθορά τους, ενώ ενισχύει την ανάπτυξή τους.

ΠΟΛΥΜΕΡΗ ΗΛΙΑΝΘΟΥ / Τα πολυμερή Ηλίανθου ευθύνονται για την ελαστική υφή που ‘τυλίγει’ κάθε μεμονωμένη βλεφαρίδα, δίνοντας extra φωτεινό, λαμπερό χρωματικό τελείωμα.

ΣΤΑΦΥΛΙ / Το εκχύλισμα Σταφυλιού συνδυάζεται με φυσική βιταμίνη Ε για να προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΘΥΜΑΡΙΟΥ / Χάρη στα αιθέρια έλαιά του, το εκχύλισμα Θυμαριού έχει αντιμικροβιακές, αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, που θωρακίζει τα μάτια από τις επιπτώσεις περιβαλλοντικών παραγόντων, όπως η μόλυνση και οι ελεύθερες ρίζες.

QUACKGRASS [ΑΓΡΟΠΥΡΟΝ] / Πηγή ενυδατικών παραγόντων και μετάλλων, που εξασφαλίζει υψηλά επίπεδα ενυδάτωσης.