Για παιδικά βήματα που ξεχωρίζουν

Τα σχολεία μόλις ξεκίνησαν και οι γονείς σπεύδουν να προμηθευτούν τα απαραίτητα για την νέα σχολική χρονιά: γραφική ύλη, ρούχα και φόρμες για το σχολείο αλλά και παπούτσια. Στα παπούτσια ειδικά, πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα, εφόσον φοριούνται από τα παιδιά σχεδόν όλη την ημέρα σε σχολικές και εξωσχολικές δραστηριότητες. Η εφαρμογή και η ανατομία είναι το ζητούμενο και το πρωταρχικό κριτήριο των γονιών κατά την αγορά παιδικών παπουτσιών.

Η νέα φθινοπωρινή συλλογή Start-rite – αποκλειστικά για βρέφη και παιδιά ηλικίας έως και 12 ετών – αποτελείται από παιδικά υποδήματα σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, σχεδιασμένα για να ικανοποιήσουν τις ιδιαίτερες προτιμήσεις κάθε παιδιού, βασισμένα πάντα στη διαχρονικότητα και την αξεπέραστη ποιότητα που τα έχουν καθιερώσει τα τελευταία χρόνια. Τα Start-rite προτείνουν παπούτσια ειδικά σχεδιασμένα για τα αναπτυσσόμενα ποδαράκια των μικρών μας!

Τα υποδήματα Start-rite διακρίνονται για την ανθεκτικότητα τους. Ένα από τα μοναδικά τους χαρακτηριστικά είναι ότι διατίθεται και σε μισά νούμερα, ενώ υπάρχει επιλογή από διαφορετικά πλάτη εφαρμογής, έτσι ώστε να προσαρμόζονται στο φυσικό σχήμα του ποδιού. Τέλος οι αγκράφες τους είναι σχεδιασμένες για να κρατούν στη σωστή θέση το πόδι και να μπορούν να τα φορούν γρήγορα και εύκολα τα παιδιά, ενώ οι σόλες των παπουτσιών είναι ελαφρές, εύκαμπτες και δεν γλιστρούν!


Τα υποδήματα Start-rite διατίθενται στα μεγάλα πολυκαταστήματα όπως τα Μούγερ, Attica, The Mall Athens, Golden Hall, Hondos Center, Lapin House, NAK και Notos Galleries καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα. Για να ενημερωθείτε για το πλησιέστερο σημείο διάθεσης, καλέστε την David & Friends (Hellas) Α.Ε. αποκλειστικό αντιπρόσωπο και διανομέα των υποδημάτων Startrite στην Ελλάδα στο 2106928424.